Valleyfair

Chaska Travel Blog

 › entry 16 of 25 › view all entries

Vandaag gingen we naar Valleyfair een pretparkje in de buurt. Maar eerst werd ik eerder wakker dan de rest om te gaan zwemmen. Bij de rest hoort mijn moeder en Midas, want stepahnie was natuulijk nog eerder op gestaan om te sporten en daarna met mij te gaan zwemmen. Daarna gingen we ontbijten, en daarna hup, hup naar het pretpark.

Het was daar wel leuk. Er stonden erg leuke achtbanen. Al had ik me voor mezelf beloofd niet meer in een houten achtbaan te gaan, omdat al de vorige die ik had gedaan, waren zo bumpy dat ik echt beurs eruit kwam. Maar in dit park heb ik er toch 2 gedaan en allebei waren ze erg leuk, en had ik echt nergens last van.

De storm
Na ongeveer een uurtje of 2 binnen te zijn hadden we bijna alle achtbanen gedaan, maar bego het plotseling keihard te regenen. Wij moesten nog lunchen, dus we renden een winkeltje in, keken op de parkmap, en renden door naar een tentje waar we wat konden gaan eten. En ongeveer nadar we bijna allemaal klaar waren met eten was het echt een enorme storm. Er hing een neonbord binnen, waar gewoon water lang naar binnen stroomde. Niemand merkte het behalve paar jochies die op de 1ste verdieping zaten. Iedereen in het park moest naar binnen, sommige tentje moesten hun luiken sluiten en het licht uit doen, en alle deuren gingen dicht. Ik en mijn zus gingen even bij het raam kijken hoe het er nou buiten uit zag, alle prullenbakken waren omgevallen, de drinkkraampjes waren halfweggereden, en er waren spontane rivieren, en meren op de grond gevormd.

Na een tijdje mocht het licht weer aan, de luiken open, en de deuren weer open.

na de storm
Het was nogwel een beetje aan het regenen, maar de onweer was redelijk weg. Het was alleen nog wel een missie om bij de uitgang te komen zonder in een bodemloos meer te lopen. Toen we in de auto zaten keken we op de thermometer en je zag dat het in een halfuurtje gewoon iets van 10 graden was gedaald!

Na dit kleine avontuurtje, gaan midas en mijn moeder nog even terug om te kijken of de achtbanen weer draaien, en stef en ik blijven in het hotel. Oja en ik was het bijna vergeten na het pretpark, zijn we nog naar een Target (amerikaanse alles supermarkt) gegaan  en hebben we wat magnetron maaltijden gekocht. Echt zo grappig dat er zelfs ontbijtmagnetron maaltijden te koop zijn :P  

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
De storm
De storm
na de storm
na de storm
stef en ik zitten aan het ontbijt
stef en ik zitten aan het ontbijt
Chaska
photo by: ecnb