Six Flags nr. 1

San Antonio Travel Blog

 › entry 5 of 25 › view all entries
Die mooie uitgehouwe rotsen

Vandaag werd ik echt slecht wakker. Ik merk dat ik nog steeds wel met de tijd van Nederland mee ga. Ik ben exact op het moment dat het in Nederland avond is moe. Maarja toch opstaan en naar het ontbijt sjokken :P

Na het ontbijt waren we van plan om naar Six Flags te gaan. Toen we ernaartoe reden konden we helemaal niks zien. Meestal zie je namelijk wel een achtbaan al in de verte of een reuzerad, maar dit keer helemaal niks. Terwijl de TomTom wel bleef roepen "bestemming bereikt". Dus wij rijden door in de richting waarvan we denken die goed is, tot we in een keer een heel pretpark voor ons zien opkomen. Six Falgs is hier helemaal tussen een aantal enorme rotsen gebouw. Deze rotsen zijn waarschijnlijk helemaal speciaal voor het park uitgehakt, zodat het hele park er exact tussen in past.

de refill beker, en de enorme tank met drinken.
Er is zelfs speciaal een klein tunneltje voor het treintje in het park gemaakt. Jammer alleen dat het zo warm was, en eigenlijk gewoon te warm om in een heftige achtbaan te gaan, dat zou voor een enorme black-out zorgen. Dus goed blijven drinken. Nou daar zorgen die Amerikaanse parken wel voor hoor. Je kan overal een beker kopen die je overal in het park kan refillen. Mar ergens kregen wij op een gegeven moment een echt ENORME bats die je mocht vullen. Nou wij hadden geen idee wat we er mee moesten doen.

Bijna alle bezoekers gingen meteen naar het waterpark. En toen we op het heetst van de dag dus even wilde ontspannen in het waterpark was er een enorme drukte. Eigenlijk niet eens leuk meer, waardoor wij vrijwel meteen weg zijn gegaan met de gedachte dat we lekker een hotel met zwembad hadden en daar geen hond is.

Onze season passen
Alleen mijn vader houdt niet van zwemmen dus hebben we hem daar gelaten en zijn wij terug naar het hotel gegaan. Rond vijf uur zijn wij (mijn zus, mijn moeder en ik) mijn vader gaan ophalen en teruggegaan naar het hotel.

Daar zijn we gaan koken (het blijft raar hoor koken in en hotel kamer!). Alleen we hadden wel pannen gekocht en een spatel maar geen blikopenener. En natuurlijk hadden we een blik maïs. Tja... Weer terug naar de receptie. Ik zeg alweer omdat we eerst lucifers nodig hadden (voor een fornuis wat eigenlijk elektrisch was hahahahah), daarna gingen bellen omdat we niet wisten hoe het fornuis dan aan ging, me zus ging ook nog eens vragen hoe laat het zwembad open ging, en dan vandaag hadden we voor de blikopener ook nog om ijsblokjes gevraagd.

Nou zovaak om hulp vragen is me nog nooit over komen. Het blijft me wel verbazen dat Amerikanen vaak erg aardig blijven. zowieso dat Amerikanen erg aardig zijn. (Tenminste de meeste dan). Want gisteren waren me zus en ik ook aangesproken door en Amerikaanse man die Nederlands herkende dat we sproken. Hij vertelde dat hij zes jaar voor de Nederlandse AirForce had gewerkt. Heel vaak wordt er ook gevraagd waar we vandaan komen, en ook eens kwamen we een man tegen die voor het Amerikaanse leger had gewerkt, die dus leuk met me moeder gingen praten over het leger. En last but not least een man die tegen me zus helemaal ging vertellen dat hij ging studeren in Italië. Erg grappig altijd die hele verhalen :P

Nou voor de rest een best relaxed dagje, behalve dus het tijdsverschil dat wel een beetje begint op te spelen.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Die mooie uitgehouwe rotsen
Die mooie uitgehouwe rotsen
de refill beker, en de enorme tank…
de refill beker, en de enorme tan…
Onze season passen
Onze season passen
Vraag je je af waarom ik zo raar s…
Vraag je je af waarom ik zo raar …
Deze rare vogeltjes zitten echt ov…
Deze rare vogeltjes zitten echt o…