Seaworld

San Antonio Travel Blog

 › entry 6 of 25 › view all entries

Nou war gaan we vandaag nou eens heen... Naar Seaworld!!! Goh wat had ik daar zin  in. We gingen op ons gemakje erheen. Een klein halfuurtje rijden in onze wale auto :P Daar aangekomen gingen we kaartjes kopen. Maar wat erg speciaal is in dit park is, is dat alle militaire 1 dag in het jaar met het hele gezin gratis naar binnen mag. Echt overal hingen vlaggen met 'Here's to the heroe's'. Echt zo grappig. Alleen wij gingen een kaartje kopen en mijn moeder liet haar SmartCard zien om dus gratis naar binnen te mogen, bleef de vrouw vragen of mijn moeder haar militaire paspoort kom laten zien. Uhh hallo!!! Wij hebben in Nederland al bijna 20 jaar geen militair paspoort meer. Dus die vrouw een andere mannetje bellen om het te checken.

Gelukkig zijn die Amerikanen geen lastige of pietlullige mensen, dus mochten we uiteindelijk gewoon naar binnen.

Het park was echt leuk. Maar ja dat wisten we wel. Alleen kon je wel duidelijk het verschil merken met Seaworld Orlando Florida waar ik drie jaar geleden ben geweest omdat, daar waren veel meer andere dieren. Bijvoorbeeld roggen, zeekoeien, zeehonden en witte tijgers. Al hadden ze hier wel weer kikkers en reptielen.  We hadden hier ook geen V.I.P tour, omdat er wel minder bijzondere dingen waren om te doen in het park. We zijn naar de Shamu show geweest, dolfijnen show, en we wilde naar een show met afgerichte honden, katten, stinkdieren en nog meer maarja die was niet door gegaan. Technische problemen. Er waren ook 2 achtbanen.

Dit is echt een enge foto !!!
Ookal was het ongeveer 36 graden Celcius, was het best te doen. Totdat ik echt last van mijn voeten kreeg. Ik had blaren aan beide voeten, op mijn tenen en hielen. Me moeder en ik zijn 2 keer naar de First Aid gegaan om pleisters te halen, maar omdat ik zo zweette bleven ze niet plakken. Great dus ik heb ongeveer de hele dag als met aan 1 voet een schoen als slipper, en de andere voet vol met pleisters gelopen, charming... Maarja ik hield het vol.

We zijn een beetje op tijd terug naar het hotel gegaan om lekker te relaxen, want vergis je niet een hele dag in die hitte is best vermoeiend. Dus terug in het hotel gekookt, gedoucht en een beetje tv gekeken enz. Al met al een erg leuk dagje. Morgen vervolgen we de reis naar Lake Medina, Bandera, en Dallas, Arlington.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Dit is echt een enge foto !!!
Dit is echt een enge foto !!!
De Shamu show (orkas)
De Shamu show (orka's)