Roadtrip nr. 6

Chaska Travel Blog

 › entry 14 of 25 › view all entries
's Ochtends

Werd ik wakker in Kansas City, in het Best Western Country Inn. Stephanie maakte mij weer wakker met haar gerommel, en gegooi met spullen. Ik kleedde me aan en ging naar het ontbijt. Aangezien eht daar niet zo veel soeps was, liepen we er gewoon binnen, laadde ons bord vol, en liepen terug naar onze kamer. Na het ontbijt zouden we gaan rijden. En niet zo’n beetje want de reis was ongeveer een uur of 7. Uiteindelijk bleek het wel gelukkig wat minder te zijn, maar het was lang genoeg :P

Koffers, dicht en hup de achterbak in. Nu we een andere auto hebben was het een beetje passen en meten om de ruimte goed te benutten. We hielden namelijk de 2de achterbank omhoog zodat me zus lekker languit op de bank kon liggen, en ik ook op de voorste achterbank.

Onderweg kwamen we een pretpark tegen in Altoona, waar Midas erg graag naartoe wilde. Mijn moeder, ik en Stephanie vonden even winkelen wel leuk. Stef had van tevoren een winkel op gezocht, waar ze de kleding van de lijnen van Sarah Jessica Parker, en Amanda Bynes verkochten. En nog veel meer beroemde mensen (die ik  niet ken, maar hier blijkbaar bekend zijn). Dus wij namen de auto, en gingen opweg. De winkel zat in de South Ridge Mall in Des Moines (de hoofdstad van Iowa). Het was echt SUPER cooll! Alles was bijna 10 dollar. Dat is dus ongeveer 6.50 euro! Ik heb daar een coole broek en een sportshort gekocht. Niet echt zo spannend ofzo, maar me zus die laadde echt in, ze bleef maar passen! Hahhahaha echt heel grappig. Ook zijn die winkels zo groot dat ik en mijn moeder mijn zus iets van 3 keer zkwijt zijn geraakt:P En toen mijn vader belde was het al weer over :P We sprongen in de auto om hem op te halen en onze trip door heel Iowa, om naar Minnesota te komen, te vervolgen.

Na de rest van de reis, kwamen we eindelijk aan in Chaska, Minnesota. Het is echt heel mooi hier. En het hotel is echt gaaf. Hartstikke chic hoor :P En een super de super binnen zwembad, sportzaal, lounge en nog veel meer. Ook een grote kamer, en een grote badkamer. En wat ook echt cool is, het ligt echt net ene beetje in zo’n suburb.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Chaska
photo by: ecnb