Roadtrip nr. 5

Kansas City Travel Blog

 › entry 12 of 25 › view all entries
Het ontbijt buffet

Vandaag een rustig dagje, nouja wel vermoeiend maar niet heel actief. We stonden op, maakte ons klaar voor ontbijt, en gingen lekker ontbijten. Het blijft erg om te zien wat al die mensen eten in de ochtend, zoals bijvoorbeeld scrumbled eggs, maar dan gooien ze er ook nog een soort witte jus erover heen. En ’s ochtends is het altijd buffet, maar mensen nemen een heel bord vol en pakken het in met aluminiumfolie.

Na het ontbijt meteen naar de auto, inladen en go! Onze eindbestemming ging naar Kansas City, Missouri. Het was weer ongeveer 5 uur rijden, dus gingen we ergens ondertussen eten. Deze keer gingen we weer naar zo’n Chinees/Oosters buffet.

Bestemming bijna bereikt:P
Heerlijk maar je eet zo snel zo veel :-P En na deze lunch/eigenlijk dinner alvast :P gingen we weer opweg.

En na nog het kleine stukje naar Kansas City, kwamen we aan bij ons hotel. Het was schattig en best klein. Tenminste daarmee bedoel ik dat er geen 3 bloken met kamers zijn, maar dat er maar 1 gebouwtje is, met weet ik veel maar 100 kamers. Vergeleken met de andere hotels erg klein. Na onze spulletjes weer gesetteld te hebben in de kamer, gingen we opweg naar een supermarkt. Eerst gingen we naar de Walgreens (een soort drogist met een heleboel spullen, een beetje kruidvat idee met een heleboel pillen). Daar heb ik een aantekeningen boekje gekocht, en we hebben daar een heleboel snoepjes gekocht :P Na de Walgreens gingen we een K-mart binnen wat geen supermarkt bleek te zijn, dus daar weer snel uit. Daarna naar een winkel die er tegenover zat, en dat was gelukkig wel een supermarkt. Even wat eten en wat drinken en lekker terug naar ons hotel. We aten allemaal een magnetron maaltijd die erg lekker waren, voor sommige voor maar 1 dollar!! En nu ben ik moe en ga ik slapen :P

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Het ontbijt buffet
Het ontbijt buffet
Bestemming bijna bereikt:P
Bestemming bijna bereikt:P