Roadtrip nr. 4

Branson Travel Blog

 › entry 10 of 25 › view all entries

Vandaag werd ik echt slecht wakker, maarja gewoon opstaan en doorgaan :P

Na we hadden uitgecheckt gingen we een pretpark doen, voordat we 5 uur naar Branson, Missouri gingen rijden. Magic Springs was erg leuk, en erg heuvelig. Alleen jammer weer eigenlijk dat het zo warm was. Bij de lunch in het pretpark ha ik een enorme hamburger genomen, (waar ik de volgende dagen erna nog steeds vol van zou gaan zitten. Maar dat wist ik toen nog niet :P En niet heel lang daarna zouden we al gaan rijden.

De 5 uur waren best vermoeiend, ookal reed ik niet. Ik viel telkens in slaap op m'n stoel en werd weer wakker doordat me hoofd naar beneden viel. Gelukkig had ik m'n wagenziek pilletje genomen want het was een behoorlijk heuvelig landschap op en gegeven moment.

Het landschap was echt prachtig! na ongeveer 4.30 uur dacht ik echt "uh Branson is in Missouri, en we zijn nog in Arkansas" Maar dat kwam helemaal goed na ongeveer een 15tje omdat Branson blijkbaar net over de grens ligt. Tijdens de reis zijn we nog even gestopt bij The Natural Bridge, Arkansas. Het was heel grappig, want het was een brug die ooit uit een rots is ontstaan. Niet super spectaculair maar gewoon leuk om te zien. Daar kregen we nog wat tips van de medewerker daar en gingen we weer opweg.

Eenmaal in Branson was ik benieuwd wat we zouden aantreffen omdat het natuurlijk wel "the 4th of july" was. Hier blijkbaar een groot feest. Veel vuurwerk verkoop en ook erg veel tickets voor shows. En eenmaal in Branson echt met open ogen gekeken omdat het een grote pretfabriek is.

Me avondeten man wat was dat veel!!!
 Het lijkt net een beetje op 'The Strip' in Las Vegas maar dan kleiner, en net iets minder neon borden. Er zijn hier zelfs expedities dat je met een boot/auto in een meer in de buurt gaat rijden en eenden gaat bekijken?? Ik weet het niet exact maar ze krijgen eenden fluitjes en het heet "Ride a Duck". En ook overal golfbaantjes, attracties, glijbanen, en nog veel veel veel meer.

's Avonds gingen we zoeken naar iets om op te eten. En dat lukte natuurlijk erg goed, alleen moet je geen tomtom hebben die een beetje door de war is. We wilden natuurlijk bij 1 specifiek restaurant eten en toen we het niet konden vinden moesten we even na denken. Dus toch maar ergens anders naar binnen, werden we daar niet geholpen, dus ook weer weg. En na veel geloop en zelfs na de auto te hebben gepakt hadden we ons restaurant gevonden...iets verderop de straat...Yep maarja het was iniedergeval wel de moeite waard. Het was een outback steakhouse. Echte Australische theming, en overtreffelijk eten. Jammer alleen dat ik die hamburger had gegeten die middag omdat ik de helft niet had op gegeten an m'n Blackened Chicken Fetuccini.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Me avondeten man wat was dat veel!…
Me avondeten man wat was dat veel…
Hier bij het tentje waar we die er…
Hier bij het tentje waar we die e…
Midas had met een dart spelletje e…
Midas had met een dart spelletje …
The Natural bridge of arkansas
The Natural bridge of arkansas
In het begin van de reis hadden we…
In het begin van de reis hadden w…
Hier was blijkbaar een boom of iet…
Hier was blijkbaar een boom of ie…
Bij een leuk winkeltje iets onderw…
Bij een leuk winkeltje iets onder…
Deze achtbaan leek me echt heel co…
Deze achtbaan leek me echt heel c…
Branson
photo by: rotorhead85