Roadtrip nr. 3

Hot Springs Travel Blog

 › entry 9 of 25 › view all entries
Ik weer de bal van m'n zus redden uit het stromende water

Vandaag (jaaaa alweer vandaag) gingen we op weg naar Hot Springs Arkansas. Alleen eerst omdat we gisteren niet alle achtbanen konden doen gingen we even terug naar Six Flags over Texas. Het was hoooot maar het was gelukkig alleen meer even in en uit voor de overige achtbanen.

Toen we daar klaar waren gingen we in de auto voorbereiden op een reis van ongeveer 5 uur. We zijn ongeveer 4 uur ofzo op dezelfe snelweg geweest de highway 30. Maar dat is echt alleen maar rechtdoor en rechtdoor. Goddank voor de cruisecontrol tenminste voor mijn moeder en Midas :P Voor de lunch zijn we even gestopt bij een restaurantje met een oosters buffet (Midas z'n idee) en daar heb ik natuurlijk veel te veel gegeten. Ook hier waren de mensen natuurlijk ookweer erg vriendelijk.

Alleen deze keer was het erg grappig omdat een man van de bediening erg geinteresseerd was in Nederland. Hij vroeg eerst waar amsterdam was, hij dacht dat het een gebiedzo... jep... en hoe dat nou zat met die coffeeshops, jep... net alsof wij allemaal elke dag softdrugs smoken nouja dat is wel weer een beeld wat die gasten hebben en om het nog even af te maken riep hij ook ''heineken''. Grappig. En na heerlijk gegeten te hebben gingen we weer op weg.

Na een tijd te hebben gereden kwamen we aan bij Texarkana. OKe wat herken je erin... Texas en Arkansas hahahah grappig. Dit was een stadje dat precies op The State Line staat - De grens dus tussen Arkansas en Texas. En natuurlijk daar even gestopt. We reden ernaartoe op een weg die eigenlijk exact de grens is. En aan een kant van de weg is het Texas en de andere kant Arkansas. Helemaal aan het eind van de weg is er een oud postkantoor en is er een streep met de grens ook, altijd leuk.

Na Texarkana reden we straight on naar Hot Springs. Daar gingen we naar ons hotel en besloten we wat we nog 's avonds gingen doen. En het werd... Golven!! Echt zo cool er was een golfbaantje met pirate theming. Echt super grappig. En bij heleboel holes kon je per ongeluk je bal in het water slaan, wat stef natuurlijk gelukt was stumper!

En na het golven even een paar taco's gehaald bij Taco pronto. Al met al een erg leuke dag maar wel weer vermoeiend. 

 

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Ik weer de bal van mn zus redden …
Ik weer de bal van m'n zus redden…
Met 1 voet in Texas en de andere i…
Met 1 voet in Texas en de andere …
Het oude postkantoor
Het oude postkantoor
een watertoren van een stadje waar…
een watertoren van een stadje waa…
de skyline van Dallas
de skyline van Dallas
Annemieke OREOS!!!
Annemieke OREO'S!!!
De golfcourse
De golfcourse
Bij het oosterse buffet jammie
Bij het oosterse buffet jammie
De makkelijke course :P
De makkelijke course :P
Hot Springs
photo by: montecarlostar