Roadtrip nr.2

Arlington Travel Blog

 › entry 7 of 25 › view all entries

Vandaag druk dagje. Eerst het gewoonlijke riedeltje, aankleden, ontbijt, en de auto weer inlaaien. Eenmaal in de auto had ik erg veel zin in de roadtrip omdat we erg leuke dingen gingen doen vandaag.

Als eerste gingen we naar Lake Medina, dat was ZOO mooi. Alleen konden we niet zo lang blijven omdat we door moesten naar Bandera. Ook konden we eerst aan een kant van het meer niet bij het water komen. Maar na een tijdje toen we eromheen waren gereden zagen we andere mensen in het water. Daar konden we parkeren. Het water was heel mooi en helder. Het deed alleen een beetje pijn als je naar het water wilde lopen omdat het echt een meer was, dus veel stenen. En na lekkergedobberd te hebben gingen we door naar Bandera.

In Bandera het stadje zelf gingen we even snel rondkijken.

In de cowboy shop in Bandera.
Daar was een hele leuke cowboy shop. Daar hebben Midas, Ik en Stephanie een echte cowboy hoed gekocht. En ik heb ook zo'n sheriff ster button. hahahahha. En snel weer het winkeltje uit om naar de ranch te gaan waar onze paardjes op ons wachtte. Daar werden we ontvangen en vrijwel meteen moesten wij en wat andere mensen op een rijtje staan en werd er een paard voor ons uitgezocht. Ik had een paard die Coyote heette. Eenmaal allemaal op een paard gingen we allemaal   achterelkaar op een rijtje door de bushbush van Texas. Echt prachtig. En op een gegeven moment werden de paarden hongerig en bleven ze maar steeds grazen. Dus 1  paard gaat stilstaan om even wat gras uit de grond te trekken, en dan moet de hele rij weer wachten.
Eigenlijk best grappig. En soms als ze net iets te lang hadden gegraast dan gingen ze snel in draf weer achter de andere aan. Op zich qua rij-technieken was het niet helemaal spectaculair maar de omgeving maakte het ontzettend cool. Soms gingen die paarden bijna recht omhoog de berg op, en soms recht omlaag het dal in. Mijn moeder had een paard, waar alleen ervaren mensen op mochten (wat mijn moeder ook wel is) maar dit paard was gewoon echt irritant!. Hij wilde telekens in de kont van het paard van mijn zus bijten ahahhaha! En een keer toen mijn moeder stiekem uit de rij ging rijden om even een fles water aan mijn vader te geven, gaf mijn moeders paard in een keer een bok naar rechts. Ik zag het niet helemaal maar zelfs ik schrok ervan. Rond 4 uur waren we klaar en gingen we weer op weg naar het volgende hotel.
Ik voelde me zooo vies. Ik was namelijk telkens laaste in de rij, en dus kreeg ik telkens de hele wolk met stof over me heen. En tja als je een beetje zweet en er waait stof over je heen, dan blijft het lekker plakken, net alsof je gemarineerd bent :P

Toen in de auto nog ongeveer 6 uur rijden naar Arlington. We zijn door Austin gereden de hoofdstad van Texas, en door Waco waar een tijdgeleden dat huis was op het platteland met die man die een sekte leide in zijn eigen huis. Nou en toen kwamen we eindelijk midden in de nacht aan in Arlington, waar ik me dood op mijn bed liet vallen, onderweg naar de nieuwe dag.  

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
In de cowboy shop in Bandera.
In de cowboy shop in Bandera.
De skyline van Austin.
De skyline van Austin.
Howdy cowgirl :P
Howdy cowgirl :P
Even snel omkleden bij Lake Medina.
Even snel omkleden bij Lake Medina.
Dit zijn die rotsen die zo pijn de…
Dit zijn die rotsen die zo pijn d…
Onze roadtrip die we vervolgde in …
Onze roadtrip die we vervolgde in…
Even grazen, hongerige beesten!
Even grazen, hongerige beesten!
Arlington
photo by: WalterC