Roadtrip Nr. 8

Gurnee Travel Blog

 › entry 20 of 25 › view all entries

Vandaag Six Flags Great Amerika. Alleen het was warm echt warm. En een park met 13 achtbanen is best heftig in een klimaat met een temperatuur boven de 40 graden!!!!

 

 Dus wij snel ontbijten en de auto weer inpakken, omdat we meteen door zouden reizen naar Michigan. Dus best slopende dag zo, eerst pretpark en daarna lang rijden. Het park was anders wel heel gaaf. Het was erg groot en er stonden dus erg veel achtbanen. Bijvoorbeeld ook eentje met zo’n wokkel dat je achteruit, en vooruit gaat. Een flying coaster, dan lig je op je buik in de achtbaan, net alsof je net als superman aan het vliegen bent. En een stand-up coaster. Deze heb ik alleen niet gedaan omdat ik er toch nog een tegen kom, en deze niet zo soepel was. We hadden een soort van afstandsbediening, waardoor je  in een virtuele wachtrij kon staan, en vervolgens als je tijd was dat je via de uitgang zo in kan stappen. Erg handig.

 

En na een hele dag rond te hebben gelopen, konden we verder naar Michigan. Het was ook nog eens 3 uur rijden, maar we hadden natuurlijk ook nog file. Dus het was een vermoeiende reis.

festerwretch says:
I hope you enjoyed Great America! For about two years I used to live only a couple miles away from there. :D
Posted on: Aug 29, 2008
Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Gurnee
photo by: emperial78