Roadtrip Nr.7

Kenosha Travel Blog

 › entry 19 of 25 › view all entries

Vandaag gingen we van Wisconsin Dells, naar Kenosha Wisconsin. Weer naar een andere staat. Het was ongeveer een reis van 3 uur dus het viel nog mee. We waren echt heel erg moe, dus besloten we het ontbijt over te slaan. En eigenlijk was het opstaan, en inpakken.

 

Toen we lekker op weg waren, stopten we bij een pretparkje Little Amerrica. (geen spelfout het hoort met dubbel r) alleen het was een parkje voor echt kinderen. Heel flauw om te zeggen maar daar had ik niet zoveel zin in. Maar midas wilde nog graag de achtbaantjes daar doen dus wij wachtten even.

 

En na even gewacht te hebben gingen we weer verder op pad.

skyline Chicago
Door het prachtige geboed van Wisconsin. Eindelijk bij het hotel aan gekomen was ik best nog wel moe. Maar omdat het nog redelijk vroeg was, en we niet heel lang hadden gereden dachten kom laten we wat gaan doen. Dus wij bedenken waar we konden gaan eten. En wat was “dichtbij” Chicago!! Okey let’s go! We gingen naar het Hard Rock Café in Chicago. Dus wij hoopvol en hongerig in de auto.

 

Blijkt er een ENORME file te staan naar Chicago. We hebben er ongeveer 2 uur over gedaan om er te komen. Niet normaal! En toen we ook nog in Chicago aan kwamen, mochten we er nog niet in omdat er een hele grote groep het restaurant had afgehuurd! Nou dus wij ongeveer een half uur rondjes lopen, en daarna hoopvol terug. En ja gelukkig we mochten gaan zitten. Het eten was zoals gewoonlijk heerlijk, en het was heel gezellig. Ik heb er weer een t-shirt gescoord!

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
skyline Chicago
skyline Chicago
Chicago
Chicago
Kenosha
photo by: vicIII