Roadtrip Nr. 10

Santa Claus Travel Blog

 › entry 22 of 25 › view all entries

Vandaag werden we wakker in Monticello, Indiana. Er stond weer een pretpark op het menu, maar iniedergeval ik had niet zoveel zin erin. En waar we ook geen zin in hadden was ontbijt. Want tijdens het rijden gisteren waren we door een tijdzone, waardoor we en een uur minder hadden, en ook nog was het ontbijt belachelijk vroeg. En BTW ik had toch geen honger :P Dus wij op ons gemakje opstaan en de auto inpakken. Want we moesten weer door naar een andere stad.

 

We zette Midas af bij Indiana Beach een heel mooi pretparkje op een soort van pier. En wij wisten eigenlijk nog niet echt wat we zouden doen. Maar eerst bedachten we dat we maar wat moesten gaan ontbijten. En dat deden we bij Arby’s een een of ander restaurant dingetje.

Indianapolis
Daar bestelde we een paar sandwiches, en ik en mijn zus een thee, ze vonden ons maar raar. Tja hier drink je geen thee, alleen maar frisdrank.

 

We hadden afgesproken om 3 uur om verder te rijden, dus we hadden nog een uur of 3.30. en we besloten te gaan winkelen, surprise, surprise :P We vonden een paar losse winkels die wel ok waren. Een grappig winkel voor alles 1 dollar, een radioshack achtig iets, waar we een extra 3 delige kofferset hebben gekocht voor 25 dollar= 16 euro, spot goedkoop. En een kledingwinkel waar ik een tas heb gekocht en mijn moeder een tankini ding. Echt grappig was het dat winkelen. En daarna was het eigenlijk wel zo’n beetje tijd om Midas op te halen.

 

Ondertussen het rijden kwamen we ook nog in Indanapolis een stad die dus een kruising is van Indiana en Minneapolis, vandaar de naam.

En door dat stadje heen en je bent een grens over van een van de 2 staten. Wij stopte daar even om naar het Hard Rock Cafe te lopen, niet om te eten want het was nog vroeg, maar om alleen maar een t-shirt te kopen. Echt vet gaaf!!

 

We reden weer verder Indiana in en reden naar Santa Claus. Ja dat is de naam van het dorpje. Echt komisch. Ook het pretpark hier gaat over de feestdagen. Het hotel was volledig met kerstlichtjes en enorme plastic santa’s. Echt heel grappig! We gingen eenmaal bij het hotel en ingecheckt ook nog even naar een supermarkt om wat eten te halen.

 

En net nadat ik mijn maaltijdje op had, hoorden we een raar geluid.

ons hotel :P
Het was het brandalarm! Dus we keken op de gang, en iedereen op onze etgage zat raar naar buiten te kijken. Dus wij alvast schoenen aan en mijn moeder probeerde nog de receptie te bellen, maar die namen mooi niet op. Dus een man die riep dat wij gewoon allemaal naar beneden moesten door de exit deur, de trap af en naar buiten. We zaten op 3 hoog dus we moesten met de exit trap naar beneden. Echt heel apart om dat eens te mogen. Echt het hele hotel stond buiten. Dus wij gingen even naar de lobby lopen om te kijken hoe en wat, maar niks te zien. Er kwamen zelfs na een hele poos pas de brandweer, en de sheriff van Santa Claus. Maar het was niks ernstig, alleen maar rookvorming in een van de hotelkamers op de eerste verdieping. Er kwam dus uiteindelijk ook een brandweer wagen en hoe komisch, die wagen heette Dasher. Er waren veel kinderen in het hotel, en sommige waren erg van slag echt zielig. En sommige mensen vonden die hele oproer super grappig. Echt bijna iedereen had hun  pyjama aan, ben ik blij dat ik net niet onder de douche stond!!!!

 

Uiteindelijk bleek het iemand te zijn, die zijn popcorn in de magnetron had laten verbranden, en dus niks ernstig. We gingen weer onze kamer binnen en waren weer een vals-alarm-moment rijker :P :P :P

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Indianapolis
Indianapolis
ons hotel :P
ons hotel :P
mmm, blueberry pie
mmm, blueberry pie
en verse AARDBEIEN!!!
en verse AARDBEIEN!!!
ik heb nog nooit in mijn leven zov…
ik heb nog nooit in mijn leven zo…
Indianapolis
Indianapolis
skyline Indianapolis
skyline Indianapolis
alleen maar corn hier
alleen maar corn hier
Santa Claus
photo by: Fairy-dust