Road trip 1

San Antonio Travel Blog

 › entry 4 of 25 › view all entries
Hier zijn zelfs de wolken donut vorm!!!!

Vandaag road trip number 1. We gingen lekker op ons gemakje naar het ontbijt en gingen een beetje internetten in de lobby.  Voordat we echt op pad gingen moest ik nog even me tanden poetsen, maar toen ik bij de kamer kwam waren de schoonmakers er al. Echt ZO dom, ik zocht me tandenborstel om gewoon dan maar even snel mee te nemen naar de auto, maar dat lukte natuurlijk niet. Me tandenborstel was foetsie. Ik en die schoonmakers zoeken, echt zo dom hahahha. Nouja ik kon hem niet vinden dus ik ging maar naar de auto, het is ten slotte maar een tandenborstel. Dus ik zit net in de auto, komt een schoonmaakmeisje naar me toe en geeft me mijn tandenborstel. Ik denk "yeeehhh" okey ik zei net wel dat het maar een tandenborstel is maar het is toch fijn als je je eigen spullen bij je hebt.

 (BTW hij zat tussen een dekbed, vraag me niet wat hij daar deed).

Na dit hele gedoetje gingen we dan eindelijk op weg. Maar inplaats van eerst meteen naar San Antonio koers te zetten gingen we eerst nog langs Kemah Boardwalk, waar we gisteren ook al waren, maar toen deed de enige achtbaan die er stond het niet. En gelukkig vandaag wel. Jeetje mineetje wat een ruige baan, ik dacht dat ik een spontane orgaan transplantatie moest ondergaan, want ze waren er bijna uit geschud! Toen we er in gingen begon het ook net een beetje te druppen uit de lucht. En toen we naar de auto liepen begon het echt uit de lucht te vallen. Net op tijd dus :P

En dan nu op eindelijk op weg naar San Antonio.

We namen niet de Highway omdat we wel eens wat wilde zien van het cowboy leven en gebied van de mensen uit Texas. Het was in ieder geval dodelijk warm. Opzicht de temperatuur van 34 graden viel nog mee, maar de wind was zo warm dat het net een warme föhn lijkt.  Nou ik wist niet wat ik zag ZOO cool. Allemaal enorme weilanden met rundvee, corn of gewoon heel veel rommel. Wat ik eigenlijk niet verwachte was dat er relatief veel armoede was, op het platteland van Texas. Nouja eigenlijk best logisch natuurlijk, tja ik ben niet zo slim :P Rond lunchtijd zochten we iets waar we konden eten, iets lekker lokaals. Zoals een diner ofzo. En wat we vonden was echt leuk. Er was geen hond, maar dat hinderde niet.

Na de lunch weer back on the road.

een fornuis op een fornuis :P
Het was nog ongeveer 2 uur naar San Antonio. Ondertussen nog veel mooie landschappen gezien. En na die 2 uur in San Antonio aangekomen. We hebben best een cool hotel, omdat we een hotel kamer hebben met een keukenblok erin, hoe cool? Dus na ingecheckt te hebben wij naar de Wall-Mart om spulletjes te kopen. We blijven hier drie dagen dus we konden alvast voor die dagen eten kopen. maar je zult altijd zien, doet het fornuis het niet. Wij de receptie bellen en komt er iemand kijken. Inmiddels iets van half tien 's avonds. Die gast van de receptie gaat kijken of hij iets kan regelen van een ander fornuis, dus wij wachten. Nou poeh, poeh een ander fornuis. Dus wij ons maaltje koken, en ergens rond tien uur nog avondeten. Die man zal wel gedacht hebben, met al die dingen we hadden gekocht. We hebben namelijk zelfs pannen gekocht! En na het eten lekker een stukje schrijven. Maar nu ga ik echt slapen, ben moe van het rijden, of ik heb nog gewoon last van het 7 uur tijdsverschil!

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Hier zijn zelfs de wolken donut vo…
Hier zijn zelfs de wolken donut v…
een fornuis op een fornuis :P
een fornuis op een fornuis :P
Bij de Wall-Mart zijn ze niet bepa…
Bij de Wall-Mart zijn ze niet bep…
een stuk van de railroad die er wa…
een stuk van de railroad die er w…