Oeps!!!

Kansas City Travel Blog

 › entry 13 of 25 › view all entries

“opstaan!” roept Stephanie door de hotelkamer. Niemand reageert echt, maarja ik voelde hem al aan komen. Dus ik rol mezelf uit bed, en probeer me lenzen in te krijgen. Goh, elke morgen wil ik niets liever dan gewoon in me nest blijven liggen :P Maar toch zet ik elke ochtend door, en kleed ik me aan, doe me haar, en smeer me in met zonnebrand. Want vandaag gaan we naar Worlds of fun, en naar Oceans of fun, hun waterpark. We gaan allemaal rustig ontbijten, en bedenken eigenlijk dat het wel handig is om gewoon alvast even te wassen. Nu we toch even wat tijd hebben, dus wij naar de wasmachines en weer 2 wasjes wassen. Wat alleen een beetje jammer was, dat als wij vroeg ernaartoe gingen, was het plan om eerst naar Oceans of fun te gaan voor de zwemdrukte. Maarja dat ging niet door omdat we eerst nog bij het hotel gingen wassen.

Dus maar een vol dagje in het hoofdpark. Ook niet stom hoor, maar wat jullie al duizend keer kunnen lezen is het gewoon te warm om helemaal energiek door dat park te rennen en alle thrill rides achter elkaar te doen. Ik was al blij toen ik het trapje van de achtbaan op kwam, man ik ging bijna onderuit door de hitte.

Nou wij dus door dat park. En ongeveer na de lunch bedachten we om in de middag, bijvoorbeel 3 a 4 uur gewoon lekker te gaan zwemmen maar dan in het zwembad bij het hotel. Ik dacht ook goed, hoef je geen locker te huren, niet in de drukte te staan, en ook niet voor een ligbedje te moeten vechten. Wij lopen ongeveer rond 4 uur het park uit, naar de auto blijkt er een briefje onder de ruitewisser te zitten.

Er stond op “My name is Jeremy. I’m truly sorry but,  hit the side of your vehicle. I had no way of finding you, so I wrote you a note. I do have insurance, sorry.” Verder stond er zijn telefoonnummer en z’n kentekenplaat op het papiertje. Dus wij helemaal verschrikt rondjes om onze GEHUURDE auto lopen, maar ze zagen maar niks. En uiteindelijk zagen we een groote kras achter mijn deur (achter de bestuurders plaats, achter het achterwiel). Maar toen ik mijn schuifdeur dicht deed bleek het nog veeel erger te zijn. Er was een enorme krasplek van voor het wiel, over het wiel en achter het wiel, echt enorm. Plus een deuk in die schuif/kras plaats. Dus wij even in paniek, wat moeten we nou? Godzijdank dat wij niks zelf hebben gedaan, want anders heb je echt een probleem met het verhuur bedrijf. Een beetje verschrikt rijden wij terug naar het hotel om naar Hertz het verhuur bedrijf te bellen.

Eenmaal in het hotel, wij meteen bellen naar hertz en zij helpens ons, maar we moeten nog wel naar het dichtbijzijnde Hertz-kantoor, om een schadeformulier in te vullen. Dus okey tomtom instellen en hup met de geit, allemaal weer in de auto.

Echt midden in Kansas City Downtown, ergens in een heel chic hotel is een klein kantoortje van Hertz. Daar ging die man van de balie naar de schade kijken, en ons een formulier laten invullen. Alleen omdat het niet zomaar een klein krasje was, moesten we eigenlijk een andere auto.

Maar hier in Kansas City zou dat een probleem zijn, omdat hij een soortgelijke auto zocht, een minivan maar die had hij niet daar staan. Maar wij hoeven helemaal niet per se een minivan maar in iedergeval onze giant koffers moeten erin passen, en al die losse troep die we nu al in bijna een week hebben verzameld. En blijkbaar was dat geen probleem voor die gast, want hij pakt wat sleuteltjes, en zegt dat hij hem voor ons gaat halen. Ik vond het eigenlijk helemaal niet leuk, want achterin had je 2 losse stoelen, dat is wel fijn want dan zit je niet echt naast iemand, en lekker veel ruimte tussen de twee stoelen in. Daar zetten Stephanie telkens haar laptoptas neer, erg handig. En in een keer komt die gast met een ENORME Chevrolet SUV aanzetten. Ik heb nog nooit in mijn leven zo’n grote auto gezien, tenzij het een vrachtwagen was! Zelf met 2 banken op gezet achterelkaar passen de koffers er nog in. Want in de minivan hadden we de 2de achterbank er speciaal voor neergeklapt.
Kompas, en thermometer in de acteruitkijkspiegel, iets van 12 cupholders, private (op de achterbank) radio, en airco (die hadden we wel al, maar die radio is wel weird), en echt nog veel meer rare dingen. Alleen toen we waren ingestapt, kon Midas niet wegrijden, omdat hij de versnellingspook niet kon vinden! Hahahaha Maar hier in een SUV zit er een versnellingspook aan het stuur. Echt vet grappig. Deze auto was zeker veel duurder dan onze mini-van dus Thanks Jeremy!

 

’s Avonds aten we een magnetron maaltijd in het hotel, en gingen we ook nog even zwemmen. Ik heb wat huizenboekjes waar ik de mooiste huizen uit ga knippen, dat doe ik echt altijd, dus dat ga ik ook nog even doen.   

travelman727 says:
I'm glad you enjoyed World's of Fun :-D
Posted on: Sep 08, 2008
Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Even mijn moeder insmeren met zonn…
Even mijn moeder insmeren met zon…
oepsie
oepsie