Houston, Texas

Houston Travel Blog

 › entry 3 of 25 › view all entries

 

 Eerste echte dag Amerika. We waren nog wel moe maar daarom gingen we er een rustig dagje van maken. Eindelijk uitslapen na helemaal geen slaap, en rustig naar het ontbijt. Wat je daar aantreft is altijd leuk. Muffins, een of ander vage zoete koffiebroodjes, en een wafelijzer. En natuurlijk geen water maar alleen appel en sinasappelsap. “Bruinbrood?, nee nooit van gehoord” zo gaat dat hier.

Na het ontbijt even de kamer op orde maken en op naar Baybrook mall. Hartstikke leuk, en natuurlijk ZO amerikaans, echt alles. Allemaal bekende en ook totaal onbekende winkels. Maar echt grappig om winkels te zien zoals Godiva, Victoria Secret en Sears.

Ik heb bij een hele eluke winkel Built-A-Bear Workshop een lege beer gekocht, die je dan een hartje geeft en laat stuffen. En als hij gevuld is kan je kleding voor hem kopen. Ik heb een witte met rode en blauwe sterren erop, en een vlaggetje een zonnebril en een t-shirtje met de vlag van texas erop gekocht.  Echt ZO schattig. En ten slot kan je een geboortcertificaat voor hem/haar aanmaken. Loop ik tussen al die kleine kindjes, als 15 jarige met mijn beertje hoor :P Nouja hij was dan ook wel heeel erg schattig.

Ik heb ook nog voor mezelf 2 t-shirts gekocht bij de Sears. We kwamen ook langs een apple store, waar mijn zus een ipod classic heeft gekocht.

Na het shoppen zijn we nog even terug naar het hotel gegaan. En hebben we een kijkje genomen in Kemah een soort stukje van Texas bij het water wat een beetje op een schiereilandje lijkt, met natuurlijk een paar attracties.

’s Avonds hebben we eten gehaald bij het restaurant wat echt letterlijk naast ons hotel staat. Mijn ouders kwamen met een enorme tas de hotelkamer binnen, maar het bleek echt voor 4 personen te zijn. Maar iedereen heeft het ook niet helemaal opgegeten. En nu ga ik lekker slapen, want morgen gaan we naar San Antonio rijden.  

KimchiKim says:
VIctoria's Secret O_O !!! AAAAAAAAAAH ik wil ook naar de USA T_T xxx
Posted on: Jun 30, 2008
Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
even pinnen :P
even pinnen :P
plattegrond, baybrook mall
plattegrond, baybrook mall
Het avondeten, bij  Lupe Tortilla …
Het avondeten, bij Lupe Tortilla…
Alle beertjes en lieve beestjes wa…
Alle beertjes en lieve beestjes w…
Houston
photo by: vances