Holiday world

Santa Claus Travel Blog

 › entry 23 of 25 › view all entries

Vandaag lekker uitgeslapen. Omdat we toch geen ontbijt in dit hotel hadden. En vandaag zouden we naar Holiday world gaan. Er was ook een waterpark, en daar hadden we ook plannen voor om naar toe te gaan.

 

Maar eerst ontbijt, we reden naar de dichtsbijzijnde supermarkt, en kochten wat cornflakes en wat andere dingetjes. En terug in het hotel, aten we het op (duh)

 

Na het ontbijt gingen we op ons gemak naar het pretpark. Wat letterlijk naast ons hotel eigenlijk lag.

We reden redelijk naar de voorkant van de eerste parkeerplaats, waardoor we gelukkig niet zo ver van de ingang stonden. Ondanks er shuttles reden, was dat wel zo fijn. In het park begon het meteen met mijn lievelingsdeel, Christmas! Er was ook een deel 4th of July en Thanksgiving. Bij het Thanksgivings deel was er een schiet attracties, met van die laser pistooltjes, om kalkoenen af te schieten. Erg grappig. De theming vond ik erg leuk.

Na de lunch gingen we naar het waterpark. Eerst in The Wave pool, waar de golven overigs niet erg de moeite waard waren maar het maakte niet zoveel uit want het was toch alleen maar even dippen. Daarna gingen we in de lazy river. Altijd leuk in zo’n riviertje met allemaal plastic zwembanden. We hadden ook de onderwatercamera mee, dus dat vond ik extra leuk. En als laasts hebben we een trechter gedaan. Het is zo’n raar gevoel om bijna stijl naar beneden te vallen in een zwemband die eigenlijk zo om kan slaan, niet echt een gevoel van standvastheid, je kan je als ware nergens vasthouden, en nergens schrap zetten hahahaha!

 

Na het wateravontuur, gingen mijn moeder ik en mijn zus naar het hotel terug om te douchen en Midas bleef in het park om nog een paar keer de achtbanen te doen. Daarna haalde we hem op, en gingen alweer naar de supermarkt om eten te halen.  

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
vergeleken, met de auto die mijn m…
vergeleken, met de auto die mijn …
Santa Claus
photo by: Fairy-dust