Praia de Rosa

Praia de Rosa Travel Blog

 › entry 12 of 26 › view all entries
bungalow

Praia de Rosa. Drie uur met de bus richting het zuiden.

De twee engelse polo dames die ook in Backpackers verbleven konden een bungalow huren en vroegen of ik mee wilde voor enkele dagen, samen met ene Ed een vriend van hun uit Cordoba die ze daar zouden treffen. Sabine was terug naar Canada en Barney en Andrew richting Rio. Waarom niet, we waren al onderweg.  Beide dames werkten als paardentemmers oid op een grote polopaarden boerderij. Na een week ben je dat vreselijke Engelse accent echt wel zat, maar ze waren alle twee echt top!

Weer een van de prachtige stranden van Brasil. Onze eenvoudige bungalow met twee slaapkamers een keuken en enkele hangmatten bevond zich dichtbij het strand dus maar snel een surfboardje gehuurd en veel surfen. Savonds maakte de dames gevulde kip of een goede salade. Ik vond het al snel best! Savonds een pretsigaret en een Caparina, als een god in een Hammock!

Ed bleek een toffe gast die reeds twee jaar op een van de grote polopaarden boerderijen in Argentinie werkt. Als manus van alles en daarnaast een beetje spaans leren en paardrijen. Wieweet ga ik nog een weekje langs.

 

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
bungalow
bungalow
praia de Rosa
praia de Rosa
Praia de Rosa
Praia de Rosa
bbq trick
bbq trick
bbq trick
bbq trick
bbq
bbq
bbq
bbq
bungalow
bungalow
Praia de Rosa
photo by: Esmaralda
Resources Reviews