Lake district

Bariloche Travel Blog

 › entry 4 of 26 › view all entries

Vanuit BsAs is het ongeveer 20 uur met de bus naar Bariloche. Vanuit Bariloche zijn we met een rent a car wagen door de Andes naar St. Martin de Andes gereden, een klein dorpje aan een van de vele meren (immers Lake District) Onderweg was er reden genoeg om te stoppen.

Gezwommen in een van de (ijskoude) meren. Samen met Esmaralda. Esmaralda is de houten stamper van ongeveer vijf kilo die Darral, Tim en Harrie hebben geleend van het Hostel Esmaralda in Bolivia. Vandaar Esmaralda, Our girl or just She. Ze reist sindsdien vanuit Bolivia overal met ons mee.

Via een local, die we tijdens onze offroad-tour toevallig spraken, want veel mensen kom je er niet tegen, kregen we te horen dat er op ongeveer een half uurtje wandelen een vreselijk mooie waterval was. Je moest een aantal keer de rivier kruisen maar het was de moeite waard. Dus wij te voet verder en of het de moeite waard was. Het ijs, ijs en ijs koud water kletterde via vijf verschillende nivo´s naar beneden. Prachtig! Natuurlijk moesten we even een nat pak halen, maar oh wat was het koud!

Argentinie is sinds de paar weken dat ik hier ben met stip op nummer een beland! Het heerlijke vlees! BBQ de vreselijk mooie vrouwen en de Andes!

 

marieke says:
hee maart,
toffe foto's komt wel heel goed over volgens mij wat jullie allemaal aan het doen zijn.
buen viaje, grande beso, ti hermana
Posted on: Dec 04, 2006
Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Bariloche
photo by: Amandaamaral1