Getting Esmaralda

Mendoza Travel Blog

 › entry 7 of 26 › view all entries
Pool Damajuana Hostel

Het is alweer een tijdje geleden, volgens mij ergens in Santiago de Chile dus dik een maand geleden (nu 13.01.2007), dat ik mijn travbuddy heb bijgewerkt. Sinds Santiago is er dan ook veel gebeurd. 

Nadat mijn vrienden Harrie en Daryll richting NZ waren vertrokken om daarna in Brissie kerst te vieren met de familie Harrie, had ik de schone taak om Esmaralda op te sporen en weer reizende te maken. Dat viel erg mee. Via email is zelf Zuid America grenzeloos, Nail een schot met wie we eerder in BsAs enkele Gilmesbieren hadden gedronken was in Bariloche -daar waar wij Esmaralda waren vergeten- en hij heeft haar met alle plezier meegenomen richting Mendoza en vanuit Santiago ben ik richting Mendoza getourd.

Big Argentina steak (total 2.3 kg, costs 20 pesos = 5.10 EUR)
Ik kende Mendoza al van een van een eerder verblijf. Afgesproken in Damajuana Hostel, Essie was weer in goede handen.

Damajuana; Een heerlijk hostel met een mooi zwembad en een relaxte sfeer. Mendoza is een top stadje, niet al die drukte van BsAs maar wel het mooie vlees en dus ook die vreselijk mooie vrouwen en hier zijn het geen Portenas! Er zijn prachtige parken en dat alles met de Andes in de achtertuin. Swinters wordt hier dan ook veel geskied.

Toen ik voor de eerste maal in Mendoza was had ik al van enkele wijn trips genoten dus nu was het tijd voor de broodnodige canoping en rafting, alles aan de voet van de Andes. Met een leuke groep, Sara, twee afrikanen en een gekke Amerikaanse. Canoping, had er nog nooit van gehoord, is een soort tokkelen, maar dan effe sneller en langer, tussen twee bergtoppen. Erg gaaf!

De rest van de tijd heb ik samen met drie Ieren heerlijk bij het zwembad zitten pokeren om savonds een vreselijk goede steak te BBQen. Mendoza is een van mijn favorieten!

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Pool Damajuana Hostel
Pool Damajuana Hostel
Big Argentina steak 
(total 2.3 k…
Big Argentina steak (total 2.3 …
Getting back Esmaralda
Getting back Esmaralda
gne gne
gne gne
Mendoza
photo by: montecarlostar