De mooiste watervallen en een goed begin van 2009

Puerto Iguazu Travel Blog

 › entry 73 of 97 › view all entries
Via Ciudad del Este, rijden we door Brazilië naar Puerto Iguazu in Argentinië, waar we voor de komende dagen willen blijven. Puerto Iguazu is een redelijk toeristsisch dorp, maar opvallend genoeg zijn dit vooral Argentijnen en Brazilianen en zijn de westerse toeristen uiterst zeldzaam. Bij de watervallen zijn de Brazilianen ook nog eens makkelijk te herkennen aan bikini´s bij de dames en een onbloot bovenlijf bij de mannen (gelukkig en helaas niet andersom). De watervallen zijn bijzonder mooi en komen met stip op 1 in mijn watervallen top 1000.

Oud en nieuw lijkt een herhaling te worden van kerstavond, maar uiteindelijk vinden we een aantal restaurants die open zijn en hebben we zowaar een keuze. Helaas gebeurt er te weinig om er op de jaarwisseling te wachten en gaan we terug naar onze hotelkamer en kijken wat tv. Geen conferences en al helemaal geen klok die het nieuwe jaar aankondigen, dus als buiten wat vuurwerk wordt afgestoken realiseren we ons pas dat het 2009 is! Als we kwart over buiten staan is het vuurwerk al afgelopen, op een losse flodder hier en daar na.
Op een terras van een vage tango bar drinken we een bier op het nieuwe jaar en gaan verhuizen daarna naar het terras van een loungebar, waar de caiparinhas uitstekend smaken. In een bar/club maken we de nacht vol. We dansen als gekken en worden om 6 uur de tent uitgeveegd.
Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Puerto Iguazu
photo by: jeffy