Barry terug naar huis

Buenos Aires Travel Blog

 › entry 75 of 97 › view all entries
Met een nachtbus komen we ´s ochtends aan in Buenos Aires, het start- en eindpunt van mijn reis met Barry en daardoor een confrontatie met het feit dat ik straks echt alleen "moet" reizen, net zo zeer als dit voor Barry het einde van zijn vakantie betekent.

Omdat we hier eigenlijk wel alle sights hebben gezien slaan we die nu over en gaan we nog een keer naar Palermo voor een boodschap van Barry zijn familie (alsof zijn tas nog niet zwaar genoeg is) Voor ons meteen een goede reden tot een herhalingsoefenig van een lunch in Recoletta, een klein buurtrestaurant waar voornamelijk ouderen zitten maar de groenten niet doodgekookt zijn.

De dag van het afscheid is lang, niet in de laatste plaats omdat Barry zijn (eerste) vlucht pas om 23 uur gaat. Om de tijd te doden gaan we wat internetten en nemen het ervan met een uitgebreid lunchbuffet bij een chinees restaurant dat net als in NL ook de lokale keuken heeft. Hier geen kroketten, maar gewoon steaks als optie. Ik breng Barry naar het busstation en moet toch even slikken, het is niet mijn vriendin maar raar is het wel, nu ga ik alleen verder... zolang ik er zin in heb natuurlijk! ;-)
Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!