Regnvejr i Antigua

Antigua Travel Blog

 › entry 12 of 12 › view all entries

Hejsa

Siden vi forlod soeen ´Lago Atitlan´var det meningen at vi ville paa marked i Chichicastenango, men da det stod ned i stive staenger taenkte vi det ikke ville vaere saa forfaerdeligt spaendende alligevel... Saa vi satte os i en bus til Antigua, Guatemala, hvor vi nu har vaeret i en uge.

Det har REGNET, REGNET OG REGNET. Vi kunne ikke faa et ekstra taeppe paa hotellet, og alt er fugtigt hele tiden. Jeg er ved at gaa ud af mit gode skin af forkoelelse, og de ting vi gerne ville goere mens vi var i Antigua og butikker havde aabnet har vi selvfoelgelig foerst faaet ordnet i sidste oejeblik, desuden for at konstatere at vores kamera-memorykort har faaet virus... Nu har Jose koebt et splinternyt 2GB kort og vi haaber inderligt at vi kan faa fremkaldt de fantastiske billeder vi har af vores vulkan-vandring paa Pacaya (Guate), hvor vi har staaet en meter fra flydende, boblende LAVA :O

Antigua har vaeret en maerkelig sovepude i mangel paa andet, men ogsaa en oplevelse af at goere sig bekendt med ET sted med de samme restauranter, tjenere, maerkelige mennesker i parken og den samme lille purk paa 7 aar der kommer og spoer mig om jeg vil have mine sko pudset, sikkert for mindre end en ti´er ;)

Nu lukker de, saa jeg maa smutte. Imorgen tidlig gaar den til Havana. Jeg skriver igen naar jeg finder internet, hvilket nok bliver vanskeligt paa Cuba...

Haaber alle har det godt derhjemme !!  

big-sis says:
Hej lillebror
Godt at høre at I har det godt. Jeg er ked afat høre hvad der skete med din pung osv, men jeg forstår på Mor at det hele ordner sig. Skønt!!
Her går alt fint. Vi har overstået vores danse-event, så nu skal der struktur på hverdagen.
Jeg glæder mig til at høre om Cuba. Pas godt på jer selv og hinanden, og skriv snart.
Stort knus fra din storesøster!
Posted on: Jun 08, 2008
Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Antigua
photo by: monky