Perth

Perth Travel Blog

 › entry 11 of 29 › view all entries
De skyline van Perth
 

De vlucht van Alice Springs naar Perth hebben we ruimschoots gehaald. We waren zelfs de eerste op het vliegveld ... een heel aparte ervaring. Na een prima vlucht dus aangekomen in Perth. De tijd hebben we daar vandaag doorgebracht in het park met botanische tuinen en het gezellige centrum. Perth is een leuke en gezellige stad. Het weer is 23 graden en zonnig.


Morgen gaat het dan gebeuren: we gaan onze 4WD camper opgehalen waar we de hele westkust van Australie mee langs gaan, een tocht van ongeveer 5.000. We zijn erg benieuwd naar ons onderkomen voor de volgende 4 weken. Bij de berichten van Sydney en Alice Springs (2 maal) hebben we ook foto's toegevoegd, dit was eerder niet mogelijk omdat het internet in Alice Springs echt heel traag was.


Groetjes aan iedereen uit Perth,


Michel en Jolanda.

ThijsV says:
Lekker die moorkoppen hier op kantoor....

Veel plezier nog de verdere reis! Ook namens de rest van de collega's, zelfs Doolemans ;-)
Posted on: May 23, 2008
tkoetsier says:
Hoi Michel en Jolanda, prachtig die Aya Rock in de zon. Nu een spannende rit met de camper en we rekenen binnenkort weer op een leuk verslag en mooie foto's. Goede reis.
Groetjes
Posted on: May 20, 2008
hannykroeze says:
Hoi, wereldreizigers, wat een mooie foto's; jullie hebben echt al heel veel gezien. En dan nu met de 4WD camper. We wensen jullie heel veel veilige kilometertjes toe en we wachten weer op de volgende berichten en foto's. Veel plezier en geniet er van samen.
xxx-jes
Posted on: May 20, 2008
Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
De skyline van Perth
De skyline van Perth
Gedenktekens voor overleden soldat…
Gedenktekens voor overleden solda…
Bijzondere bloem in de botanische …
Bijzondere bloem in de botanische…
Perth
photo by: cimtech