Nog 5 nachtjes slapen......

Pijnacker Travel Blog

 › entry 4 of 29 › view all entries

Heerlijk nog 5 nachtjes slapen, 2 dagen werken, 1 bruiloft..........en dan is 't zover!

We vertrekken maandag voor onze wereldreis. We starten in Hong Kong en gaan dan via Auckland (Nieuw Zeeland) verder naar Fiji. Na daar lekker iets meer dan week gerelaxed te hebben, gaan we naar Australie (11 mei). Hier blijven we ongeveer 2 maanden. We starten met Alice Springs en gaan vervolgens de beide kusten af beginnend met de Westkust. Na Australie staan de Cook eilanden op het programma. En als laatste de Verenigde Staten. In twee weken gaan via het binnenland van Los Angeles naar San Francisco. Vanuit San Francisco vliegen we dan weer terug naar Amsterdam om op 11 augustus weer in Amsterdam aan te komen. Helaas!

We hebben er onwijs veel zin in en verheugen ons al enorm op alle indrukken en belevenissen. Onderweg proberen we jullie zoveel op de hoogte te houden van onze belevenissen via dit forum. Soms zal dit wat moeilijker gaan dus dan zullen toch iets langer moeten wachten. Hopelijk nemen jullie dat ons niet kwalijk. Ook hopen we dat jullie regelmatig een berichtje zullen achterlaten met jullie verhalen.

Het e-mailadres: michelenjolanda@live.nl zullen we ook zo vaak mogelijk bekijken en daar kunnen natuurlijk altijd persoonlijke berichtjes achter gelaten worden die niet voor de weblog bedoeld zijn.

Veel leesplezier en tot horens!

jankroeze says:
Hallo wereldreizigers, ik heb een account aangemaakt maar moet nog een en ander uitzoeken hoe het werkt. Voordat wij jullie weer zien weet ik hopelijk hoe het werkt. Groetjes van de achterblijvers uit Papendrecht!
Posted on: Apr 30, 2008
Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Pijnacker