Op de eilanden van Oost Thailand

Ko Samet Travel Blog

 › entry 4 of 6 › view all entries
Monniken op het strand van Ko Samet.
Vanuit Chiang Mai zijn we weer teruggegaan met de nachtbus naar Bangkok. Daar aangekomen hebben we gelijk een ticket geboekt naar het eiland Ko Chang, vlakbij de grens van Cambodja. De eilanden in het zuiden van Thailand zijn erg regenachtig, dus vandaar naar het Oosten, waar de kans op zon het grootste is. We waren aardig verreist, maar toch vrij snel op Ko Chang een leuk hutje gevonden voor een leuke prijs vlakbij het strand. Nog even snel de zee ingegaan en toen van de avond genoten. De volgende dag heel de dag op het strand gelegen en volop zon gehad. Heerlijk uitrusten na het vele reizen ... De dag daarna hebben we een scooter gehuurd en het hele eiland rondgereden. Het weer was een stuk minder, veel bewolking en we hebben zelfs tot 3 maal toe een flinke plens regen over ons heen gehad.
De avond valt op Ko Samet.
Verder was het een hele leuke dag en een hoop gezien. Veel mooie stranden waar we nog een uurtje op hebben gelegen en ons verfrist te hebben.

In de avond moest Michel zonodig de ventilator anders afstellen, waardoor het hele geval naar beneden kletterde en niet meer werkte ... mmm ... een hele warme nacht, waarop we al vrij snel besloten iets anders op te zoeken de volgende dag, want dit was niet te doen. Het weer was de volgende dag ook minder, veel wolken en weinig zon, dus besloten we dezelfde dag nog te vertrekken naar een ander eiland dichter bij Bangkok: Ko Samet, waar we nu zitten. Dit eiland heeft veelal goed weer en zo ook vandaag. De stranden zijn ook mooier, veel breder, en we hebben weer een mooie accommodatie gevonden. De bedoeling is dat we hier nog 5 nachten doorbrengen en lekker relaxen met hopelijk veel zon. Zaterdag willen we terugreizen naar Bangkok om daar nog 1 nacht door te brengen en de laatste inkopen te doen.
Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Monniken op het strand van Ko Same…
Monniken op het strand van Ko Sam…
De avond valt op Ko Samet.
De avond valt op Ko Samet.
Vissen op zee. En flink misselijk …
Vissen op zee. En flink misselijk…
Een zandbank bij Ko Samet.
Een zandbank bij Ko Samet.
Full Moon Party op Ko Samet.
Full Moon Party op Ko Samet.
Een bucket drinken bij de Full Moo…
Een bucket drinken bij de Full Mo…
Het mooie strand.
Het mooie strand.
Op White Sand Beach, Ko Chang.
Op White Sand Beach, Ko Chang.
Op de scooter het eiland Ko Chang …
Op de scooter het eiland Ko Chang…
Een Thais meisje.
Een Thais meisje.
Zonsondergang.
Zonsondergang.
Fire show op Ko Chang.
Fire show op Ko Chang.
Onze bungalow op Ko Chang.
Onze bungalow op Ko Chang.
Uitzicht over de White Sandy Beach…
Uitzicht over de White Sandy Beac…
Ko Samet
photo by: bcbusdriver