2 dagen in Thailand

Bangkok Travel Blog

 › entry 2 of 6 › view all entries
Wat Phra Keaw
Gisteren in de middag zijn we met een uur vertraging aangekomen in Bangkok. In Amsterdam was er vertraging door de storm, we moesten wachten op andere vluchten voor overstappers. Uiteindelijk viel de schade mee, "slechts" 9 uur en 40 minuten vliegen, waarvan we zeker de helft hebben kunnen slapen. Hoe het mogelijk was in die krappe stoelen vragen we ons nog steeds af!

Van de airport een taxi genomen. De chauffeur wist het hotel (natuurlijk) niet direct te vinden. Welkom in Thailand! Wink

De eerste dag even over Khao San Road gewandeld en kennis gemaakt met de verkeersdrukte: een uur in de bus gezeten en uiteindelijk niet op bestemming aangekomen omdat het allemaal te lang duurde in het verkeer en omdat we na de lange vlucht toch wel moe waren.
Wat Pho: de grootste liggende Buddha
Nu gaan we morgen met de bus naar het zuiden van Bangkok en dan terug met de boot over de rivier Chao Praya. Ook proberen we het Grote Paleis (Wat Phra Keo), Wat Pho (de grootste liggende Buddha ter wereld) en Wat Arun te bezoeken.

Vandaag met een dagtocht naar Kanchanaburi geweest. Kanchanaburi is bekend van de Bridge over The River Kwai. Het was erg mooi en indrukwekkend en zeker om ook een stuk over de Death Railway te rijden. Elke aangelegde biels heeft 1 mensenleven gekost. De tour zelf was een beetje chaotish, we hebben in 4 verschillende minibusjes gezeten ... mmm, zal wel bij Thailand horen.

Morgenavond gaan we met de nachtbus naar Chiang Mai in het noorden van Thailand: 12 uur in de bus. Hopelijk kunnen we een beetje slapen.

Michel & Jolanda in Bangkok!
Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Wat Phra Keaw
Wat Phra Keaw
Wat Pho: de grootste liggende Budd…
Wat Pho: de grootste liggende Bud…
Wat Arun
Wat Arun
Khao San Road
Khao San Road
De McDonalds in Thailand
De McDonalds in Thailand
Shrine in de drukte van Bangkok
Shrine in de drukte van Bangkok
Bangkok
photo by: Deats