Bratislava, Wenen....

Apeldoorn Travel Blog

 › entry 28 of 28 › view all entries

Hallo allemaal!

Na een mooie tijd in de Tatra gebergten vertrokken David en ik naar de hoofdstad van Slowakije, Bratislava. Deze stad is opzich wel mooi, maar langer dan een dag moet je hier niet blijven! Dit deden we dan ook niet, we maakten nieuwe plannen voor de doorreis. Als ik heel eerlijk moest zijn had ik genoeg gezien van alle steden. Op gegeven moment lijken alle steden op elkaar en kan je de schoonheid van de steden niet meer zo waarderen. We maakten dan ook plannen om richting huis te gaan. We pakten de trein naar Wenen. Hier hebben we ruim 3 dagen kunnen verblijven. Het is een mooie stad met veel keuzes aan parken, musea en wat al niet meer. Het was snikheet daar, een goed excuus dus om het lekker rustig aan te doen. Aangezien David al een keer in Wenen is geweest heeft hij mij een paar mooie plaatsen laten zien daar. Wenen is echt een mooie stad om te zien, maar zoals ik al beschreef kon ik het niet meer zo waarderen omdat ik best wel moe was van de reis.

We pakten dan ook de nachttrein richting Apeldoorn, na een lange treinreis van zo´n 15 uur kwamen we terug in Nederland. Ook hier deed de zo´n aardig haar best. Ik pakte de bus om thuis te komen en stond rond 1 uur in de middag weer op de stoep. Eindelijk thuis! Ik belde aan en mijn broertje en moeder die op dat moment aanwezig waren, waren natuurlijk stomverbaasd dat ik weer op de stoep stond!

Ik heb al best veel vrienden al weer gezien, zelfs alweer naar de open dag van AGOVV geweest. Wat dat betreft is het allemaal weer lekker om thuis te zijn!!

Groetjes Erik

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Apeldoorn
photo by: johanhoogstad