Vlucht naar Ko Samui

Koh Samui Travel Blog

 › entry 15 of 19 › view all entries
Onze kamer, bandara resort

Vandaag weer lekker kunnen uitslapen! Na het ontbijt weer heerlijk aan het weer lege, (de hordes toeristen waren alweer weg!) zwembad gelegen. Om 2 uur werden we opgehaald en naar het vliegveld van Chiang Rai gebracht. Op het vliegveld lekker geluncht. Nouja, lekker… José voelt zich vandaag niet zo lekker, heeft last van buikkrampen, diarree en misselijkheid. Owjee als dat maar snel overgaat!

Via Thai Airways zouden we om 16.00 uur vliegen naar Bangkok om daar om 17.15 aan te komen. Vervolgens zouden we op Bangkok overstappen naar onze vlucht via Bangkok Airways richting Ko Samui die om 18.30 uur zou vertrekken.

Helaas vertrok ons vliegtuig pas om 16.

Doorkijkje naar de badkamer
25 uur ipv 16.00 uur… en we moesten in Bangkok opnieuw onze koffers inchecken (omdat we met 2 verschillende vliegtuigmaatschappijen vlogen?). Owjeeeee…. Als we dat maar redden en onze volgende vlucht niet missen!!

Om 17.45 uur hadden we onze koffers (gelukkig als een van de eersten) en wij rennen door Bangkok vliegveld! Maar helaas… we waren 18.06 uur bij de incheckbalie en deze was om 18.00 uur dichtgegaan… te laat dus! Vet balen! Maar volgens de mevrouw achter de incheckbalie was het geen probleem; we konden gewoon met de volgende vlucht mee. Bij een andere (standby) incheckbalie moesten we wachten totdat we opgeroepen zouden worden.

Wij dus maar wachten… op een geven moment kwam er een man naar ons toe die tegen ons zei dat we de eerste vlucht morgenochtend vroeg zouden hebben.

waar is de badkamer nou=
WAT?!? Echt niet! Wij weer naar die incheckbalie en toen zei die mevrouw ineens dat er nog 40 mensen voor ons op de lijst stonden en we maar moesten wachten…

Gelukkig ging er om het half uur een vlucht.. spannend hoor… elke keer schreef de stewardess een naam op een bordje en als dat jou naam was betekende dat je met de eerstvolgende vlucht meekon en kon inchecken. En yoehooeee om 19.45 uur waren wij aan de beurt! Gelukkig want een nacht op Bangkok Airport, daar hadden we niet zoveel zin in!

Om 9 uur gingen we de lucht in en om half 11 waren we geland op het supergave vliegveld van Ko Samui. Serieus, ik heb nog nooit zo’n gaaf vliegveld gezien! Supermooi aangelegd en gemaakt van allemaal open houten bamboe hutjes. Vrij snel hadden we onze koffers en er stond een super-de-luxe jeep ons op te wachten om ons naar het hotel te brengen.

Badkamer

De vrouw die ons verwelkomde legde ons uit dat het hotel dat wij hadden geboekt op dit moment gerenoveerd word (Impiana resort) en ze ons absoluut niet ’s ochtends lastig wilde vallen met de herrie die er gemaakt word. Daarom heeft ze ons overgeboekt naar een (luxer) 4 sterren hotel. Ze vroeg wel 100 keer of we het niet erg vonden en als we niet tevreden waren mochten we haar altijd bellen. Hahaha, tuurlijk vonden we dit niet erg! We hadden op internet al gelezen dat Impiana resort (3 sterren) niet hele denderende recensies gaf. Een eenvoudig hotel maar wel mooi gelegen aan een rustig stuk strand op Chaweng Beach. Het hotel waar we nu naartoe gebracht werden, Bandara resort, ligt wel aan een ander, noordelijker, strand; Bophut Beach. We werden afgezet en zagen al snel dat het inderdaad een heel mooi hotel was! We moesten wel lachen bij het inchecken, want er werd gevraagd naar onze creditcard (als borg zijnde). Uhhh.. hahaha die hebben we niet mee! Was geen probleem overigens.

Onze kamer is weer supermooi en met alle gemakken voorzien. Weer een mooie badkamer met bad en aparte douche. Het bad heeft een schuifwand zodat je de badkamer helemaal dicht kan maken of open zodat je vanuit bad tv kan kijken.

Een mega balkon met 2 persoonsligbedje en ventilator. In de kast liggen badjassen, slippers, pantoffeltjes, sokken (???) een strandtas met strandlakens. We hebben een tv met dvd speler en surround set. De belboy vertelt ons dat we beneden dvd’s kunnen lenen (wie gaat er nou dvd’s kijken met mooi weer?). Vanalles is aanwezig!

Het is geweldig, maar haalt het niet bij het golden pine resort!

Nadat we lekker in bad zijn geweest zijn we rond 1 uur lekker gaan slapen.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Onze kamer, bandara resort
Onze kamer, bandara resort
Doorkijkje naar de badkamer
Doorkijkje naar de badkamer
waar is de badkamer nou=
waar is de badkamer nou=
Badkamer
Badkamer
Koh Samui
photo by: realrv6