Genieten van het strand en de zon!

Koh Samui Travel Blog

 › entry 16 of 19 › view all entries
Uitzicht vanaf ons balkon

Ik was vandaag al vroeg wakker omdat ik niet kon wachten om het zwembad en het strand te zien! Vanaf ons balkonnetje is het zwembad al ‘n beetje te zien.

Rond half 9 (toen ik José eindelijk zover had kunnen krijgen z’n bedje uit te komen ;) ) zijn we naar het zwembad en strand gelopen. Het is echt een heel groot mooi aangelegd zwembad met olifantenbeelden langs de rand die water spuwen. Bij het strand nog 2 (!) iets kleinere zwembaden. Echt zooo mooi! Voordat je het strand opkomt loop je langs onwijs mooi aangelegde tuinen met alle soorten bloemen en planten die je je maar kan bedenken. Orchideeën in alle kleuren, waterlelies, heel veel jasmijnbomen (mmm dat ruikt zo lekker) enz. Het strand is mooi maar het is geen droomstrand (we vond het het strand van Cuba mooier).

José voor het zwembad
Het water is een beetje groenig en het zand is vrij grof. Chaweng beach is volgens onze reisgids het mooiste, maar dan ook wel gelijk het drukste strand van ko Samui. Voordeel is dat dit strand lekker rustig is.

Na heel veel foto’s gemaakt te hebben van al dit moois zijn we lekker gaan ontbijten. Helaas is José nog steeds niet helemaal lekker en kan door de misselijkheid geen hap door zijn keel krijgen… Jammer, want dit ontbijtbuffet is uitgebreider dan ooit! Ze hebben echt alles… zelfs kaas (niet eerder in alle hotels gezien) en jaja, lucky me… pindakaas!!! Yoehoee!

Ow ze hebben echt vanalles, chocoladebroodjes, wafels, alle soorten fruit, thee, allerlei soorten donuts etc. etc. Het is maar goed dat we hier maar 4 nachten blijven, hahaha.

Na het eten een strandwandeling gemaakt en heerlijk gezwommen in de Thaise zee!

’s Middag weer heerlijk geluncht aan het strand (met lekkere verse bananensap, jammie!) en hierna lekker aan het zwembad gelegen.

zwembad 1
Tegen het einde v.d. middag kwam er iemand van de reisorganisatie langs die ons kwam vertellen hoelaat we zondag opgehaald zouden worden.  Bij deze meneer ook gelijk 2 excursie geboekt, een voor morgen naar Mu Ko Ang Thong Marine National Park en en zondag naar Ko Tao. Owww we hebben er zo’n zin in!

’S Avonds zijn we naar Chaweng geweest.. supertoeristisch en druk natuurlijk.. heel veel winkeltjes, restaurantjes en cafeetjes. Lekker gegeten in een gezellig restaurantje wat ‘three monkey’s’ heet. Nog wat gewinkeld en n fake Dior zonnebril voor m’n zusje gekocht.

We wilden vanavond kaartjes gaan kopen voor de full moon party die elke maand op het nabijgelegen eiland Ko Phagnan gehouden word.  Jammergenoeg kregen we te horen dat dit feest uitgesteld is naar zondagavond in verband met verkiezingen op het eiland.

zwembad
Wat een teleurstelling zeg, want dan gaan we al weg! Echt vet balen, we hadden hier zo’n zin in en eigenlijk de vakantie ook wel ‘n beetje op afgestemd zodat we n full moon party konden meemaken.Echt heel jammer, maarja niets aan te doen. ’s Avonds bij het hotel nog even naar het strand gegaan en op ’n ligbedje saampies naar de sterren gekeken… zucht.. ik wil hier voor eeuwig blijven!

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Uitzicht vanaf ons balkon
Uitzicht vanaf ons balkon
José voor het zwembad
José voor het zwembad
zwembad 1
zwembad 1
zwembad
zwembad
aapies!!
aapies!!
overal bloemetjes!
overal bloemetjes!
door de tuin naar het strand
door de tuin naar het strand
waterlelies
waterlelies
door de tuin naar het strand
door de tuin naar het strand
zwembad 2 bij het strand
zwembad 2 bij het strand
zwembad bij het strand
zwembad bij het strand
Bophut Beach
Bophut Beach
Koh Samui
photo by: realrv6