Aankomst in Mae Hong Son

Mae Hong Son Travel Blog

 › entry 9 of 19 › view all entries
José voor ons min-vliegtuigje (voor ons zat 'n monnik!)

We werden om 8.45 uur opgehaald en naar Chiang Mai Airport gebracht. Hiervandaan met een lief minivliegtuigje van Thai Airlines naar Mae Hong Son gevlogen. Een korte vlucht van nog geen half uur en we kregen aan boord zelfs iets te eten en te drinken (wat ’n service)!

Daar aangekomen stond onze volgende chauffeur ons al op te wachten. Gelijk doorgereden naar ons hotel ‘Rooks resort’. Supermooi hotel met lekker groot en mooi aangelegd zwembad. De hotels worden steeds luxer lijkt wel, dit hotel is echt heel mooi! De hele middag lekker geluierd, gezwommen, gelezen, geslapen en ’n beetje bijgebruind.

Tegen de avond het stadje van Mae Hong Son verkent. Ook weer heel veel tempels, maar wel anders dan die we tot nu toe gezien hebben. Deze zijn meer van Birmaanse stijl met veel teakhout en de boeddha’s zijn niet goudkleurig maar wit.

Rondom een meertje (waar vroeger de olifanten baden) een gezellig marktje. Hierna romantisch wezen eten in een restaurantje wat helemaal versierd was met valentijnsharten. Ook was er een gitaarspeler en ’n zangeres die allemaal lovesongs speelden. Was leuk!

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
José voor ons min-vliegtuigje (vo…
José voor ons min-vliegtuigje (v…
uitzicht vanaf ons balkonnetje
uitzicht vanaf ons balkonnetje
Tempels in Birmaanse stijl
Tempels in Birmaanse stijl
Voor het meertje in Mae Hong Son
Voor het meertje in Mae Hong Son
Het meertje bij zonsondergang
Het meertje bij zonsondergang
Lekker eten.
Lekker eten.
Mae Hong Son
photo by: Stevie_Wes