AsiaJapanNagoya

Välilasku Nagoyassa

Nagoya Travel Blog

 › entry 7 of 20 › view all entries
Minä Nagoyan lentokentällä jatkolentoa odotellessa

 

 Lento Tokioon lähtee Nagoyasta klo 14.20. Onneksi tarkastimme matkalaukkuhihnan, koska ei meidän laukut menneetkään suorana Tokioon asti.

 

Japanilaiset ovat hyvin ystävällisen oloisia. Tosin Nagoyan kentällä mies kysyi jopa, että mitä Timolla on taskussa. Papereita piti täytellä kaksi kappaletta. Kenttä oli suhteellisen selkeä.

 

Kotimaisten lentojen terminaalissa söimme hodarit ja joimme limut; paljon muuta ei tarjolla ollutkaan. Tai Timo söi 2 ja minä yhden. (Kuva 1.) Puolen litran limujen kanssa se teki yhteensä noin 8 euroa. Timolle jäi kuitenkin vielä nälkä, mutta nainen ei myynyt enää lisää, vaikka Timo oli näkevinään, että hodareita oli vielä. Miksi ihmeessä, kysyn vaan?! Sipsiä hän sen sijaan möi. Niinpä menimme toiselle puljulle ja ostimme hodarin sieltä. Hodarit olivat yksittäispakattuja.

Timo Nagoyan kentällä hierontatuolissa

 

Kaupassa oli minitelkkariruutu jonkun tuotteen kohdalla, mikä näytti miten kyseinen ruoka valmistetaan. Telkkareita on paljon esillä muutenkin, isoja sellaisia.

 

Vessakäynti oli myös aivan omaa laatuaan. Pöntössä oli sähköinen säätö, jolla pystyi vaihtamaan pöntön kulmaa. Siitä sai myös hieronnan sekä naisten että miesten suihkun. Vessassa oli myös desinfiointiainetta, jolla pytyn sai puhdistettua. Lisäksi vessassa oli sisäänpäin taittuvat ovet, kuten lentokoneessakin.

 

Ternimaalissa oli myös eräänlainen ”ensiapukeskus” lasikaapissa. Sieltä löytyi mm. puhelin, vaahtosammutin sekä ensiapuvälineitä.

 

Japanilaiset ovat mun mielestä kauniimpia kuin kiinalaiset. Heti erottaa, miten erilainen kieli on. Japani ei ole yhtä kovaa kimitystä kuin kiina. Joka paikassa on myös tosi siistiä. Japanilaisten enkun kielen taito on huonoa, mutta parempaa kuin kiinalaisten.

 

Odotimme seuraavaa konetta 4 h 20 min.

 

Terminaalissa oli myös tataminnäköisiä ”makuupatjoja”. Ei huomattu niitä aiemmin. Siellä joku kuitenkin nukkui.

 

Siellä oli myös hierontatuoleja. 10 minuuttia maksoi 20 jeniä eli noin euro 30 senttiä. Olettiin sellaiset hieronnat molemmat siinä odotellessa. (Kuva 2.) Tosi mukava. Kokeiltiin sellaisia ilmaiseksi Fitness –messuilla, missä tuoleja myytiin noin 3000 eurolla. Hieronta oli oikein hyvä. Hyvää ajanvietettä. Se hieroi pohkeetkin.

 

Jalat on ihan kipeät (pakottaa) lentämisestä, mutta lentosukat kyllä auttaa. En turvonnut läheskään sillä lailla kuin viimeksi.

 

Odotellessa katseltiin lentokoneiden nousua, nukuttiin ja minä selasin matkaopasta.

 

Nagoyassa on selkeä ja aurinkoinen ilma, asteita +16 C. Nyt tosin on pilvessä. Laskeutuessa meri näkyi ikkunasta.

 

Nagoyasta Tokioon lento kesti 45 minuuttia, mutta 1 h 5 minsaa meni ennen kuin päästiin lentokoneesta ulos. Taas nukuttiin. Tällä reissulla on kyllä koneessa nukuttu ihan urakalla. Koneesta käsin nähtiin Fuji-vuori aika hyvin. Se oli tosi iso ja kaunis –lumipeitteinen. Nähtiin myös joku tulivuoren näköinen vuori, mikä lie ollutkaan.

 

Lentokenttä Nagoyassa oli saarella, josta silta kaupunkiin. Nähtiin se vasta, kun noustiin ilmaan. Laskeutuessa nähtiin vain, että laskeuduttiin meren viereen. Sitä en tiedä, oliko Nagoyan kaupunkikin  eri saarella kuin Tokio. Luulin, että ovat samalla saarella. Pitää tarkistaa.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Minä Nagoyan lentokentällä jatk…
Minä Nagoyan lentokentällä jat…
Timo Nagoyan kentällä hierontatu…
Timo Nagoyan kentällä hierontat…
Nagoya
photo by: ys484