AsiaJapanTokyo

Uenosta Akihabaraan: ostoksia, kahvittelua

Tokyo Travel Blog

 › entry 11 of 20 › view all entries
Kuva 80: Minä kävelemässä Uenosta Akihabaraan

 

Aamulla joimme molemmat Finrexiniä hotellihuoneessa. Timo varsinkin on flunssainen.

 

Aamupalalla söimmekin tänään omeletit.

 

Menimme metrolla Uenoon ja kävelimme Akihabaraan (Kuva 80.). Timolla on aivan uskomaton suunnistustaito. Sitä olen tässä hämmästellyt useaan otteeseen.

 

Metro tuntuu välillä vaikealta. Metrolinjoja on toistakymmentä, niin kunnallisia kuin yksityisiäkin. Lisäksi on kunnallista ja yksityistä junaliikennettä, jotka osittain on merkattu metrokarttaan. Tietyt metroratkaisut säästävät tietysti tilaa, mutta kyllä tottumattoman huomio helposti kiinnittyy ostoskadun yläpuolella kiitävään metroon ja sen kovaan jyminään.

 

Ostimme Mikolle ja Otolle tuliaisiksi jalkapallopaidat sekä Otolle jalkapalloshortsit. Timo osti 200 euron lenkkarit 75 eurolla. Ostimme myös läppärin uuden hiiren sekä USB- liittimen / adapterin.

 

Kävimme Vie de France Cafessa kahvilla. Minä otin muffinin ja jääteen ja Timon teen ja nakkipullan. Jäätee ei tosin ollut yhtään hyvää. Siinä ei ollut tarpeeksi sokeria, vaikka lisäsin sitä oman käden oikeudella. Ja valitettavaa oli se, että täällä ei ole mitään tupakkalakeja eli sisällä saa polttaa.

 

Kiertelimme urheilukauppoja. Timo on tulossa kipeäksi eikä energiaa ollut kovinkaan paljoa. Jalat on muutenkin päivittäisestä kävelystä aivan hajalla. Ei Singaporessa ja Kiinassa näin kipeäksi tullut, vaikka paljon käveltiinkin.

 

Menimme ajoissa hotellille, kun Timo oli aivan puolikuntoinen.

 

Yksityiskohtia ja Japanin havaintoja:

 

-         Täällä myös miehillä on sellaisia käsilaukkuja, hieman maskuliinisemman näköisiä tosin kuin naisten käsilaukut. Naiset käyttävät usein vaateyhdistelmää: shortsit ja saappaat. Naisilla on myös paljon pitsisiä lyhyitä sekä polvisukkia.

-         Vaikka japanilaiset ovat kuulemma kovin eläinrakkaita, emme ole paljoakaan nähneet koiria ulkoilutettavan.

-         Mangapiirretyt ja pelihallit ovat täällä todella suosittuja. Myynnissä on mm. mangabarbeja, joilla on todella seksikkäät vaatteet ja hyvin syvä kaula-aukko. Vaatteina myös bikinit.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Kuva 80: Minä kävelemässä Ueno…
Kuva 80: Minä kävelemässä Uen…
Tokyo
photo by: maka77