Helsinki-Vantaan lentokenttä ja lähtö Japaniin

Vantaa Travel Blog

 › entry 6 of 20 › view all entries

 

Helsinki-Vantaan lentokentällä teimme lähtöselvityksen kätevästi automaatilla ilman jonotusta. Senhän voi tehdä nykyään myös kotikoneella. Matkalaukut menevät kuulemma suoraan Tokioon. Kunhan hakee vaan boardin passin. Ja tällä kertaa en turvatarkastuksessa piipannut. Ostin meikkivoiteen ja karkkia tax freesta. Söimme pitsan puoliksi ja joimme siiderin ja oluen. Tämä tapahtui ravintola Prontossa.

 

Koneessa istuimme vierekkäin ikkunan lähellä eikä samalla rivillä ollutkaan muita tuoleja. Nyt lähtiessä sataa räntää ja ikkunan vesipisarat taitaa olla hieman jäässä. Timo lukee Iltalehteä. Otimme muuten Finnair Plus kortin, johon tämä matka saatiin hyvitettyä. Harmi, ettei Singaporen matkalla älytty. Lentoemännän puhuessa japania, bongaan jo pari sanaa sieltä täältä, kuten kiitos ja ole hyvä.

 

Lento lähti klo 17.50 (ei 17.15, kuten piti). Koneen illallinen oli ihan ok. Myös aamupala tarjottiin. Perillä olimme klo 10.00 paikallista aikaa noin 10 tuntia lennettyämme. Koneessa molemmat etupäässä nukuttiin. En lukenut enkä juuri kirjoittanut. Koneen ikkunasta näkyi paljon vuoristoa.

 

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Vantaa
photo by: vances