AsiaJapanTokyo

Akihabaran urheiluliikkeet, Kanda, Ueno Zoo, Ameyoko Arcade

Tokyo Travel Blog

 › entry 15 of 20 › view all entries

 

Aamupalalla oli buffetissa tänään japanilaistyylistä omelettia, kirsikkatomaatteja ja erilaisia salaatteja ym.

 

Menimme Akihabaraan ja katsastimme urheiluliikkeet uudelleen, kun viimeksi Timo oli puolikuntoinen.

 

Onneksi nyt ei satanutkaan.

 

Matkaopas on Timon mukaan Outin Raamattu tai sudenpentujen käsikirja, jota ilman minä en tule toimeen. Täytyy myöntää: onhan siitä suuri apu ja hyöty.

 

Näin vessassa roskiksen, joka aukeaa kättä heilauttamalla. Eipähän tartu pöpöt. Vaahtosaippuaakin tuli kun vain laittoi käden alle. Ilman painallusta.

 

Jos jossain ulkona näkyy ylipäätään roskis, on siinä monta kierrätysastiaa yhdessä.

 

Kävelimme myös Kandassa.

 

Löysimme sattumalta Citybankin, josta nostimme rahaa. Tuli tarpeeseen.

 

Sitten metrolla Uenoon. Puistosa katsoimme hetken pellen esitystä ja kuuntelimme musiikkia. Ostimme lisää puukippoja ja lusikoita.

 

Jäimme Savoia:aan kahville ja ginger alelle. Sai juoda samalla hinnalla alea niin paljon kuin jaksoi. Kyllä yksi silti riitti.

 

Menimme Uenon eläintarhaan, jossa olimme vajaa 3 tuntia. Näimme lepakoita, apinoita ym. Lepakot roikkuivat tiiviisti yhdessä ja yksi halusi keskelle lämpimään, mutta sille tuli riitaa toisten kanssa ja ne rupesivat nyrkkeilemään. No se lensi sitten toiselta puolelta ja pääsi sieltä keskelle.

 

Vielä kävelimme Ameyoko Arcadia. Mitään ostettavaa ei löytynyt. Pikku kujien kaupat täällä näyttää kovin pieniltä ja ahtaita ovatkin, mutta kun menee peremmälle, kaupan tilat vain jatkuvat jatkumistaan.

 

Sitten mentiin hotellille. Pakattiin tavarat, jonka jälkeen käytiin vielä iltakävelyllä. Ei oltu kauaa, tuli kova ukonilma.

 

 

Yksityiskohtia ja Japanin havaintoja:

 

-         Televisiosta näin, että myös miehet käyttää urheilussa toppeja. Minun mielestä ne näytti naisten topeilta.

-         Miehet pitävät täällä myös pinkistä. Yhdellä pojalla oli täysin pinkki verkkapuku. Täällä miehet ei varmaan koe, että maskuliinisuutta pitäisi jotenkin korostaa, kuten Suomessa.

-         Tv:ssä yksi mies veti myös aerobickiä. Täällä ei tunnuta myöskään ihailtavan niin paljon laihuutta kuin Suomessa. Tämä kuva tulee ainakin, kun telkkaria katsoo.

-         Telkkarista nähtiin myös sellaista pilailujumppaa, missä varmaan pilkattiin jotain USAn aerobickejä. Vaikka näkyy töllöstä tulevan ihan ei-pilailujumppaakin, jossa miehetkin jumppaa mukana. Maskuliinisuus ei taida olla Japanissa niin stereotyyppistä.

-         Länsimaalaisia täällä on nähty aika vähän, suomalaisia kerran Imperial Palacen puistossa.

 

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Tokyo
photo by: maka77