Yunquera

Yunquera Travel Blog

 › entry 5 of 8 › view all entries
Onderweg terug naar Yunquera

Weer bij de auto mocht Ellen nu achter het stuur, het was voor haar de eerste keer dat ze achter het stuur van deze auto zat.

Rond een uur of vijf kwamen we weer aan bij ons huisje. Voor Jeanne en Nel was het nu tijd voor een siësta, wel wat laat hiervoor maar beter laat dan nooit. Ellen en ik probeerden nog wat te lezen en ook hebben we nog wat gesnoept. Jeanne kwam al weer snel terug want ze kon de slaap niet vatten.

Rond een uur of zeven verhuisden we de stoelen weer naar het terras achter het huisje. Hierna haalden Ellen en ik nog een paar verse spulletjes voor de pasta. Weer terug mochten we de groenten snijden en Ellen ging al snel aan het kokkerellen.

Het eten smaakte heerlijk. Nel is “in charge” waar het de afwas betreft dus daar mogen we niet mee helpen (erg hè?) en al snel werd nu de koffie en thee geserveerd. Nu kwamen de kaarten op tafel en moest er natuurlijk gekaart worden. We hebben buiten gezeten tot we het echt niet meer konden zien wat er op onze kaarten stond en dat was na tienen.

Binnen nog even de laptop opgestart om de foto’s van deze dag erop te zetten en ze te kunnen benoemen nu het allemaal nog vers in mijn hoofd zit (en dan hebben we gelukkig de Capitool gids als geheugensteuntje).

Nog even douchen en dan maar naar bed.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Onderweg terug naar Yunquera
Onderweg terug naar Yunquera
Yunquera
Yunquera
Aan het werk
Aan het werk
Yunquera
photo by: cvanzoen