Vliegen naar Malaga

Malaga Travel Blog

 › entry 1 of 8 › view all entries
Nog even wachten op Schiphol vóór we op weg gaan.

Eenmaal op Schiphol moesten we naar een andere terminal voor Transavia vanwege een verbouwing. Ik had gisteren via internet al ingecheckt dus hoefden we alleen maar onze bagage te laten labelen en af te geven. Daarna weer terug naar de oorsponkelijke terminal van Transavia want alleen daar mochten we door de douane. Dit was ook al gauw gebeurd waarna we langzaamaan richting de juiste gate liepen. Vlakbij gate C18 (hier zouden we op het vliegtuig stappen) was een tentje waar we even wat koffie en thee dronken. Na nog een laatste sanitaire stop gingen we dan echt richting de gate  en keurig op tijd werd er begonnen met instappen.

Nog mooier op tijd was de vertrektijd want om 16.30 uur werd er getaxied richting Polderbaan waarna we al vrij snel de lucht ingingen. We vlogen in een Boeing 737-800 en de vlucht duurde ongeveer 2 uur en 40 minuten. De hele reis hadden we helder weer en konden we de grond zien. Onderweg werd de film Bridget Jones deel 2 gedraaid, maar ik viel een paar keer in slaap dus heb niet alles meegekregen van die film.

Even na 19.00 uur landden we op het vliegveld van Malaga. Uitstappen en in de bus stappen naar het luchthavengebouw waarna we al vrij snel onze bagage te pakken hadden en toen kwam het deel van de reis dat het langste zou blijken te huren namelijk de auto. Toen we eindelijk aan de beurt waren bleek dat de reservering geannuleerd was (oeps). Eén en ander was niet te verifiëren op zaterdag dus werd uiteindelijk het voorstel gedaan om de borg te betalen en dat die zou worden teruggestord zodra maandag de bevestiging toch nog binnen was dat ik had betaald en dat alles in orde was. De auto die we toebedeeld kregen werd uiteindelijk een Peugeot 405 stationwagon, alleen moesten we nog even op het sleuteltje wachten want die hadden ze nog niet. Dit duurde echter nog vrij lang en daarom kregen we ter compensatie alsnog een Ford Mondeo toegewezen. Uiteindelijk zaten we pas tegen tienen in de auto en toen moesten we in het donker zien om de juiste weg te vinden.
Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Nog even wachten op Schiphol vóó…
Nog even wachten op Schiphol vó…
Malaga
photo by: missmzungu