Salla

Salla Travel Blog

 › entry 16 of 40 › view all entries
Ons huisje op het vakantiepark

Het was niet ver meer naar het bungalowpark en dat bereikten we dan ook rond een uur of drie.

 

Ellen en ik checkten in waarna we naar onze blokhut nr. 55 konden gaan. Ellen en Jeanne hebben ook nog een poging gedaan om wat boodschappen te doen, maar op het park was geen groot assortiment en in het plaatsje Salla was alles dicht omdat het een feestdag was. Niet getreurd, want we hadden nog van alles en nog wat in “huis”.

 

Om 18.00 uur werden we geacht naar het rendierpark te gaan, dat ietsje verderop lag, want daar zouden we informatie krijgen over wat hier in de buurt zoal te doen was. Per slot van rekening zouden we hier 3 nachten blijven. Je kon je bij deze gelegenheid ook inschrijven voor diverse excursies die de komende paar dagen zouden plaatsvinden.

Wij schreven ons in voor de excursie de volgende dag in het rendierpark zelf en lieten een andere excursie nog even bezinken. Misschien dat we daar de volgende dag nog op in zouden tekenen.


Weer terug bij de bungalow besloten we nog even een stukje te gaan wandelen. We waren gewaarschuwd toch vooral goed op de aanwijzingen te letten want verdwalen hier kon zomaar gebeuren. Onderweg hadden we wel wat last van de muggen maar het was een mooie wandeling. Helaas hielden de paaltjes op een gegeven moment op en zijn we maar rechtsomkeer gegaan.

 

Even na tienen kwamen we weer terug en kwam het bekende avondritueel weer op gang. Jeanne schreef nog een paar kaarten en daarna deden we nog 2 spelletjes triomino en daarna ging ik in ieder geval om half twaalf naar bed.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Ons huisje op het vakantiepark
Ons huisje op het vakantiepark
Loslopend wild, ach zo wild zijn z…
Loslopend wild, ach zo wild zijn …
Nog even een avondwandeling om de …
Nog even een avondwandeling om de…
Salla
photo by: cvanzoen