Rovaniemi

Rovaniemi Travel Blog

 › entry 14 of 40 › view all entries

Om 16.30 uur reden we weer verder, deze keer mocht ik weer achter het stuur, en ging het verder naar Rovaniemi waar we zouden overnachten. We arriveerden hier iets voor zes uur wat dus nog best vrij vroeg is als je nagaat dat we toch best wel flink wat kilometers hebben afgelegd. Na het inchecken en de auto in de garage zetten gingen we naar onze kamer om daar eerst nog even wat te lezen, puzzelen en/of het vakantieverslag bij te werken.

 

Even na achten verlieten we het hotel om een wandeling te maken en aansluitend wat te gaan eten. Dit is echter zo’n wereldstad (niet dus), terwijl het toch de hoofdstad is van Lapland, dat er maar heel weinig eettentjes waren en we daarom maar bij McDonalds hebben gegeten. Het smaakte trouwens nog best wel hoor.

Na het eten werd er nog een fikse wandeling gemaakt langs de rivier en rond half elf kwamen we weer terug bij het hotel.

 

Er was op dit moment nog gewoon daglicht en terwijl Edith in Hoofddorp werd gebeld wist die te vertellen dat het in Nederland, waar het een uur vroeger is, de schemer al had ingezet.

We hebben nog 2 spelletjes gekaart en rond half één gingen we slapen.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Rovaniemi
photo by: santafeclau