Rostock

Rostock Travel Blog

 › entry 35 of 40 › view all entries
Het was 's morgens echt mistig

We hadden weer heerlijk geslapen op de boot, net als de vorige keer. Het wateroppervlak was niet zo’n spiegel als de vorige keer maar was nog heel goed te doen. Om 8.00 uur stonden we op voor het ontbijtbuffet dat we natuurlijk weer veel eer aandeden.

Om 10.00 uur was het verzamelen geblazen bij de receptie om een bezoek te brengen aan de brug, maar helaas. Na contact met de kapitein kon dit geen doorgang vinden omdat het plotseling mistig was geworden. Nou en, dachten wij nog, het gaat ons niet alleen maar om het uitzicht maar vooral ook hoe het allemaal reilt en zeilt op zo’n brug, maar ja de kapitein had gesproken en daar hadden we ons dan maar aan te houden.

 

Uit pure “armoe” gingen we toen maar naar de lounge en deden we de nodige spelletjes. Natuurlijk werd er ook gepuzzeld en gelezen en zo kwamen we het overgrote deel van de dag wel door.

Rond een uur of drie besloot Jeanne nog even een uiltje te knappen voordat het te laat zou worden en we de hut al weer uitmoesten. Ze heeft inderdaad nog even een uurtje kunnen slapen en rond vier uur werden we gevraagd om onze hutten leeg te maken en in en om de lounge te wachten tot we aangemeerd lagen.

 

Om 17.00 uur mochten we naar de auto, maar daar wij op het alleronderste dek stonden (met meerdere mensen uit onze groep) waren we nog lang niet aan de beurt en moesten eerst de dekken boven ons nog leeg. Het was nog even erg gezellig op het autodek.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Het was s morgens echt mistig
Het was 's morgens echt mistig
Afscheid nemen in instappen
Afscheid nemen in instappen
Rostock
photo by: Kathrin_E