Mikkeli

Mikkeli Travel Blog

 › entry 27 of 40 › view all entries

Om kwart over vijf mocht ik ons naar Mikkeli brengen en daar kwamen we zo’n vijf kwartier later aan. Dit keer hebben we absoluut niet lang hoeven zoeken naar het hotel omdat we die al zagen vanaf de snelweg. Een makkie deze keer dus.

 

Onze bagage hadden we al snel boven en daarna was het tijd voor een kopje soep met een broodje. Natuurlijk moesten de foto’s weer op de laptop worden gezet en zorgde ik dat mijn verslag weer up-to-date was, terwijl Jeanne en Ellen zich amuseerden met een boekje of een puzzeltje.

 

Om 21.00 uur wilde Jeanne nog even een wandelingetje doen en dus verlieten we het hotel nog eventjes. Dit plaatsje is niet echt spectaculair en daarom waren we al na een half uur weer terug. Wel hadden we nog even bij de makelaar naar binnen gekeken hoe duur de woningen hier zijn. Nou in de stad ligt de prijs ongeveer gelijk met die in Nederland maar buiten de stad kan je hele mooie optrekjes kopen voor niet al te veel geld. Het probleem is dan wel dat je, vooral in de winter, van God en alle mensen verlaten bent maar dat neem je dan ook op de koop toe.

 

Weer terug op onze kamer werden er natuurlijk weer de nodige spelletjes gedaan waarna tegen half één het licht uit ging.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Nog even een avondwandeling in Mik…
Nog even een avondwandeling in Mi…
Mikkeli
photo by: sweettangerine