Kuopio

Kuopio Travel Blog

 › entry 22 of 40 › view all entries
Nog even een broodje onderweg

Het was nog wel een eindje naar Kuopio maar dat moest toch wel lukken. Kuopio zelf hadden we met een uurtje of twee te pakken alleen duurde het nog even voor we eindelijk het hotel hadden gevonden. De richtingaanduidingen in de reisbescheiden zijn erg zuinig en geven niet altijd even veel houvast over hoe je nou bij de diverse hotels moest komen. Maar goed tegen 17.00 uur waren we er en konden we onze bagage naar onze kamer brengen.

 

Rond een uur of zes wandelden we nog een eindje en besloten we weer bij McDonalds te eten en wel de salade. We hadden alledrie dezelfde salade besteld alleen bleek dat er maar ingrediënten waren voor één salade per soort die ze hier verkochten. Uiteindelijk aten we dus alledrie een andere salade en die smaakte best.

 

 

Ellen had de hele dag al een zeurhoofd gehad en die ging na het eten naar het hotel om even een uurtje te slapen. Jeanne en ik liepen nog een eindje om de stad een beetje te verkennen. Om 20.00 uur waren wij weer terug in het hotel en ook was Ellen toen weer

wat bijgekomen dus kon er uiteindelijk toch nog gelezen, gepuzzeld en gekaart worden.

Om half twaalf hield ik het voor gezien en dook ik mijn bed in.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Nog even een broodje onderweg
Nog even een broodje onderweg
Kuopio
photo by: inkie1010