Home sweet home

Amsterdam Travel Blog

 › entry 40 of 40 › view all entries

Om 14.00 uur vertrokken we weer met Jeanne achter het stuur. Een klein half uurtje later bereikten we de snelweg A2. Hier ging het weer met een noodgang naar het westen. We hadden besloten te proberen vandaag al thuis te komen dus moest het gaspedaal flink worden ingetrapt maar we hadden goede zin dus dat beloofde wel goed te komen. Rond een uur of drie kregen we een vreselijk noodweer op ons dak, de lijnen van de rijbanen waren niet meer te zien en het was geen pretje maar de chauffeur deed het prima. Een kwartiertje later stopten we bij een tankstation Rastplatz Börde om even te pauzeren en wat te eten en drinken en naar het toilet te gaan.

Een half uurtje later reden we weer verder met Ellen achter het stuur. Zij kreeg de pech om midden in een file bij Hannover terecht te komen, maar dat was ook met een half uurtje bekeken en konden we weer verder. Ellen stopte weer bij Ratsplatz Garbsen even na vijf uur. Ook hier namen we wat te drinken waarna ik weer verder mocht rijden. Vlak voor Osnabrück kwamen de eerste borden al met “Amsterdam” erop en dat geeft de burger weer moed. Ze lieten ons ook nog door een plaatsje heenrijden maar uiteindelijk reden we rond 19.30 uur Nederland binnen. Bij Holten hebben we bij een AC restaurant gegeten en toen nam Jeanne het stuur weer over. Bij Hilversum kreeg ze toch wat problemen met slaapverschijnselen dus nam Ellen het weer over naar Amsterdam.

Om 22.15 uur waren we in de Warmondstraat waar we Jeanne thuis afzetten, een kwartiertje later was Ellen en thuis en nog een kwartier later was ik ook weer thuis. We hebben een heerlijke vakantie gehad en zelfs heel erg goed weer ook voor Finland in ieder geval.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Amsterdam
photo by: pearcetoyou