Hanko de boot terug naar Duitsland

Hanko Travel Blog

 › entry 34 of 40 › view all entries
Weer terug op de boot naar Duitsland

We zaten het eerste stuk Helsinki uit natuurlijk midden in de file, maar hoe verder we kwamen hoe rustiger het werd en uiteindelijk bereikten we Hanko rond een uur of zes.

 

Bij het loket dachten ze eerst dat we maar met z’n tweetjes terug wilden gaan want Ellen zat schuin achter mij in die viel vanuit het loket niet op, maar dit probleem werd snel opgelost en toen mochten we door met tickets en hutsleutels en al. We waren bijtijds dus zaten we eerst nog met een hele groep Nederlanders een bakkie te doen maar rond een uur of zeven mochten we toch aan boord komen. Het bleek dat we met veel van die Nederlanders in hetzelfde gangetje een hut hadden dus dat was heel gezellig, wij hadden trouwens hut nummer 9217. Natuurlijk moest de klok nu een uur verzet worden, want voor het gemak houden ze op de boot de Duitse tijd aan en die ligt een uurtje vroeger.

 

Om 20.00 uur gingen we eten en genoten we van het heerlijke buffet. We deden er zo’n 2 uur over waarbij we telkens wat gingen halen en lekker zaten te kletsen. Na het eten liep ik nog even langs de receptie om ons op te geven om de volgende ochtend op de brug te mogen kijken en daarna gingen we naar bed. Het was best wel een vermoeiende dag geweest.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Weer terug op de boot naar Duitsla…
Weer terug op de boot naar Duitsl…
Hanko
photo by: jegs76