Bessheim

Bessheim Travel Blog

 › entry 60 of 76 › view all entries

ENGLISH VERSION CAN BE FOUND BELOW.

 

Nadat ook de inwendige mens weer wat aangesterkt was begonnen we aan de laatste etappe van vandaag dat was dus de camping die voor de komende twee nachten in Bessheim zou zijn. (Koningin Wilhelmina had ook ooit eens hier gelogeerd. Niet op de camping natuurlijk maar wel in het hierbij horend hotel.) Om 18.30 uur kwamen we op de camping en de tenten opzetten was niet makkelijk met al de steentjes en rotsbodem hier en daar een paar centimeter onder het oppervlak. De haringen hadden het zwaar te verduren. Het landschap was hier trouwens ook vrij kaal maar ja we zitten nu eenmaal vrij hoog. Om 20.00 uur konden we eten en dat bestond uit rijst met “smurrie” die heerlijk smaakte. Het toetje was een soort griesmeel met vruchtjes dit was helaas niet zo’n succes. De koffie gebruikten we in het hotel waar we verder ook de hele avond bleven zitten want hier was het tenminste warm.

 

We now headed to our final destination for today which was the campsite near Bessheim. The former Dutch queen Wilhelmina spent some vacations here not on the campground of course but in this town.

It wasn’t easy finding a good spot to put down your tent since it was a rocky ground with a lot of little pebbles that had to be removed otherwise we wouldn’t be able to sleep tonight. At 10 pm we finally set down for dinner which tasted great. After dinner we decided to have coffee and tea in the nearby hotel because at least it was warm here.
Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Bessheim
Resources Reviews