Clervaux

Clervaux Travel Blog

 › entry 17 of 40 › view all entries
Parochiekerk

Het volgende en tevens laatste plaatsje op de agenda van vandaag was Clervaux dat ondertussen al weer in Luxemburg lag. Het eerste wat we deden was een slaapplaats organiseren, en dat was gelukkig niet al te moeilijk.

We moesten eerst even bijkomen op de kamer, en tevens moest het dagboek nog even bijgewerkt worden.

Om een uur of drie trokken we de stoute schoenen aan en gingen we wandelen. Het eerste stuk liepen we door het bos waarna we praktisch aan de andere kant van het dorpje uitkwamen. We probeerden het kasteel te bezichtigen, maar helaas was die alleen op zon- en feestdagen open. Ook liepen we nog even naar een grote kerk, die we zowel van binnen als van buiten grondig bekeken.

Onderweg naar ons hotel hebben we ook nog even op een terrasje wat gedronken. Dat ging er best wel in want het was de hele dag al vreselijk warm.

Weer terug in het hotel namen we even een frisse douche, waardoor we ons weer een heel ander mens voelden. Om ± 19.00 uur konden we hier eten en dat lieten we ons best smaken, dat was geen eten meer maar dat was vre……selijk lekker.

Na het eten strekten wij nog even de benen en zo zagen we het kasteel en het kerkje mooi verlicht en dat was zeker de moeite waard.

Verder was er hier op dit uur weinig te beleven want zelfs op dit vroege uur (21.00 uur) was het zo goed als uitgestorven. Weer terug op de kamer werd er nog wat gelezen en daarna “mag ’t licht uit?”.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Parochiekerk
Parochiekerk
Kasteel
Kasteel
Kasteel
Kasteel
Kasteel
Kasteel
Kasteel
Kasteel
Notre Dame de Lorette
Notre Dame de Lorette
Notre Dame de Lorette
Notre Dame de Lorette
Clervaux
photo by: Morle