Rosh Hanikra bezoek aan de grotten

Rosh Hanikra Travel Blog

 › entry 5 of 27 › view all entries
Rosh Hanikra

Na een toch wel onrustige nacht werden we al weer vroeg wakker. Wassen en aankleden was al snel gebeurd. We trokken nog niet de korte broeken aan, want we wilden eerst naar Rosh Hanikra. Dit zijn grotten aan de Libanese grens, die zijn ontstaan door uitslijting van het water. Na het ontbijt, dat overigens prima smaakte, gingen we dus op pad. We hielden een taxi aan die ons helemaal tot aan de grotten zou brengen, terwijl je vanaf de laatste bushalte nog zo’n 2 á 3 km. naar boven moest lopen.

We zaten hier midden tussen al die kinderen die ons vannacht ook al half uit onze slaap hadden gehouden. Gelukkig zaten we voor de grote meute, dus dat scheelde weer.

In de grotten was het heerlijk koel, dus de warmte viel boven op ons toen we weer buiten waren, maar daar waren we al gauw weer overheen. Weer boven gekomen gebruikten we even wat in het restaurantje waarna we naar de bushalte liepen. Naar beneden loopt het een stuk prettiger dan naar boven in deze temperatuur. De bus liet niet lang op zich wachten en al gauw waren we weer terug op de camping. We belden nu eerst naar de volgende camping waar we heen wilden en daar bleken ze voor ons plaats genoeg te hebben. Daarna was het een kwestie van: de korte broeken aantrekken, de bagage op de rug binden, sleutels en beddengoed inleveren en naar de bushalte gaan waar we moesten wachten op de bus naar Nahariya.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Rosh Hanikra
Rosh Hanikra
Rosh Hanikra
Rosh Hanikra
Rosh Hanikra
Rosh Hanikra
Rosh Hanikra
Rosh Hanikra
Rosh Hanikra
Rosh Hanikra
Rosh Hanikra
Rosh Hanikra
Rosh Hanikra
photo by: alanmica