Naar de camping bij Kfar Hittim

Kefar Hittim Travel Blog

 › entry 7 of 27 › view all entries
Op de camping bij Kfar Hittim

Op een gegeven moment namen we nog wat te eten en te drinken en gingen we op weg naar de bus die ons weer naar het busstation zou brengen. Hier haalden we onze bagage weer op en was het wachten geblazen op de bus naar Haifa waarvandaan er weer een bus ging naar Tiberias. Onderweg had ik nog een gesprek met twee franstalige dames, en dat viel niet mee, het frans was toch wel doorspekt met engelse woorden (die taal gaat mij nu eenmaal wat makkelijker af).

In Haifa wachtten we weer geduldig op de verbinding naar Tiberias. Goh, ik had van mezelf nooit gedacht dat ik zo geduldig op het openbaar vervoer kon wachten. De buschauffeur vroeg of we helemaal naar de eindhalte gingen waarop we bevestigend antwoordden, we mochten van hem onze rugzakken in het bagageruim doen. Dat scheelde een stuk.

Na even ruim een uur kwamen we daar aan en kregen we onze bagage weer terug. De laatste bus naar Kfar Hittim (onze uiteindelijke bestemming voor vandaag) was al vertrokken. Er gaan maar 4 of 5 bussen per dag die kant op. Nu we die toch gemist hadden besloten we eerst een broodje falafel te eten en natuurlijk iets te drinken. Er werden ook ansichtkaarten gekocht en daarna pakten we een taxi die ons naar de camping bracht. Hier hadden we al gauw ingecheckt en kregen we de sleutels voor de caravans. We hadden hier namelijk geen rieten hutjes maar kleine caravans tot onze beschikking.

We hebben ’s avonds lekker een spelletje gekaart en na het ansichtkaarten schrijven zochten we onze bedden op.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Op de camping bij Kfar Hittim
Op de camping bij Kfar Hittim
Kefar Hittim
photo by: cvanzoen
Resources Reviews