Jeruzalem - ירושלים

Jerusalem Travel Blog

 › entry 26 of 27 › view all entries
Uitzicht vanaf de camping

We namen een andere bus terug, die ons een hele andere kant van Jeruzalem liet zien. We reden nu namelijk door de arabische buitenwijken en die zijn toch wel anders dan de joodse wijken. Bij de Damascuspoort stapten we uit en liepen we verder naar de Jaffastraat. Hier gingen we verschillende kanten op. Pa en Ma gingen de ene kant op, Ma had namelijk ergens een mooie blouse zien hangen. Edith en ik liepen verder de Jaffastraat in naar een winkeltje waar ze een leuke rok had zien hangen. Deze winkel was gesloten, maar toen ze nog eens in de etalage keek zag ze dat die rok te lang was dus zag ze er van af. We liepen nu de King Georgestraat in op zoek naar een hele grote platenzaak, die we in het langsrijden hadden gezien. Edith kocht hier 2 lp’s van een engelse of amerikaanse groep en ik kocht een paar lp’s van israëlische artiesten. Dit werden er uiteindelijk 5 want de verkoper was slim en liet me telkens weer mooie muziek horen. Gelukkig zijn de lp’s maar ILS 10,00 (= ± ƒ 13,00).

Uitzicht vanaf de camping

Weer terug op de camping was het tijd voor de dagelijkse siësta. Ik voelde me ondertussen steeds beroerder worden. De douche was ook nog koud, dus daar knapte ik dan ook niet van op. Het leek mij beter om maar niet mee te gaan eten, en dat was maar goed ook want ik heb een paar keer hard naar de toilet moeten hollen. Het werd voor mij dus een vrij onrustige nacht en dat was niet leuk.

 

N.B. De volgende dag hoorde ik dat Pa ’s nachts ook aan het spoken was geweest, dus we denken dat de milshake verkeerd is gevallen.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Uitzicht vanaf de camping
Uitzicht vanaf de camping
Uitzicht vanaf de camping
Uitzicht vanaf de camping
Camping Mitzpeh Rachel
Camping Mitzpeh Rachel
Jerusalem
photo by: daynnightraveller