Jeruzalem - ירושלים

Jerusalem Travel Blog

 › entry 21 of 27 › view all entries
Jeruzalem

We hoefde vandaag pas om 8.00 uur ons bed uit en even later zaten we al aan het ontbijt. Ik belde op naar de camping of ze plaats voor ons hadden en daarna gingen we naar buiten. We wandelden op ons gemak naar de International Christian Embassade Jeruzalem, waar Ellen dat pakje nog even af moest geven. We bleven hier ongeveer een half uur kletsen voornamelijk over het werk wat hier gedaan wordt, en dat was best interessant.

Na dat halve uurtje pakten we de kuierlatten weer en gingen terug naar het hotel. Hier bonden we de rugzakken weer op en gaven de sleutels af waarna we richting de bushalte liepen. Eenmaal in de bus duurde het ongeveer een kwartier voordat we bij de camping aankwamen. Jeetje, wat was het hier veranderd zeg, er was behoorlijk uitgebreid met een heus hotel.

Jeruzalem
Ik hende het haast niet meer terug. Nadat we ingecheckt hadden kregen we kamers toegewezen in het zgn. guesthouse (een soort jeugdhergerg). We zetten onze spullen neer en gingen eerst een hapje eten, want we hadden ondertussen wel weer trek gekregen.

Na de lunch moest ik eerst onze terugvlucht herbevestigen en dat lukte nadat ik een paar keer geen gehoor had.

Na een wandelingetje over het eigenlijke kampeerterrein trokken we onze badkleding aan om eens even heerlijk in het gras van de zon te genieten. Dit hielden we een paar uur vol maar daarna gingen we toch weer naar binnen waar we een heerlijke douche namen. We wilden in de oude stad eten dus namen we de bus en gingen hier naartoe. We aten in de gerestaureerde joodse wijk en lieten het ons prima smaken. Na het eten maakten we nog een klein wandelingetje en pakten daarna weer de bus terug naar de camping. Hier hebben we nog een potje gekaart, en daarna zochten we onze bedden maar weer eens op.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Jeruzalem
Jeruzalem
Jeruzalem
Jeruzalem
Jeruzalem
Jeruzalem
Jeruzalem
Jeruzalem
Jerusalem
photo by: daynnightraveller