Achziv chaos op de camping

Achziv Travel Blog

 › entry 4 of 27 › view all entries
Toch nog een plekje

We haalden onze rugzakken uit het bagagedepot en gingen op zoek naar de bus die ons zou brengen naar Nahariya. Deze bus liet niet lang op zich wachten dus gingen we al snel weer verder naar het noorden. We passeerden Akko (daar wilden we de volgende dag naar toe gaan).

In Nahariya stapten we over op een bus naar de camping Achziv. Dit was niet zo’n hele lange rit, dus al gauw konden we weer uitstappen. Grote schrik, want er was geen plaats meer in de “herberg”. Er werd van alles geprobeerd maar er was gewoon niets van te maken, want er waren excursies van diverse scholen en het was een complete chaos hier. Er werd ons aangeraden om een jeugdhotel even verderop te proberen, maar daar was het hetzelfde liedje.

We besloten dan dus maar door te gaan naar het Meer van Galilea en onze reis hiermee helemaal wijzigen.

Ik ging naar de receptie om ze te vragen voor ons te bellen naar Kfar Hittim om te vragen of ze daar plaats voor ons hadden. Het lag nog een behoorlijk eind hier vandaan, maar je moet wat. Terwijl een paar keer geprobeerd werd contact te krijgen met die andere camping werden de scholen ingecheckt. Wat bleek nou, tot grote opluchting van iedereen, er waren minder kinderen meegekomen dan verwacht was dus waren er een paar hutjes over. Zo konden we toch nog hier blijven al moesten we niet vergeten dat het nogal rumoerig zou zijn vannacht vanwege die scholieren, maar wij waren zo moe dat we ons daar niet aan hoopten te storen.

Nadat we onze bagage een beetje uitgepakt hadden gingen we naar Nahariya om te eten. Toen we om een uur of negen á tien terug kwamen, werden er niet veel woorden vuil gemaakt en gingen we al gauw naar bed.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Toch nog een plekje
Toch nog een plekje
Achziv
photo by: cvanzoen