Nog een dagje Paros [Πάρος]

Paros Travel Blog

 › entry 9 of 16 › view all entries
Lévkai

Of jet het wilt geloven of niet maar ik zou vandaag iets doen wat ik nog nooit had gedaan. We zouden namelijk nog een dag hier op Páros blijven en dat was niet voor niets. De vier mannen hadden een jeep gehuurd om het eiland rond te rijden en wij dames zouden een brommertje huren om datzelfde te doen. Ja, ik heb nog nooit eerder gebrommerd dus dat was wel even wennen. Al gauw waren we onderweg nadat we eerst het benzinetankje hadden gevuld.

Allereerst gingen we naar het dorpje Lévkai. Hier hebben we wat fris gedronken, wat rondgewandeld en plaatjes geschoten.

Net toen we weer weg wilden gaan kwamen we die mannen tegen. Nou dat hield in dat er nu gezamenlijk nog wat gedronken werd waarna we weer onze eigen weg volgden.

Het volgende dorp waar we nu naar toe wilden was Naousa.

Lévkai
Onderweg begaf één van de brommertjes het, dus moesten we even terug naar het verhuurbedrijf om deze weer in te wisselen. Dit was op zich niet zo'n probleem want voor Naousa moesten we toch weer bijna terug naar af. Maar goed een andere brommertje was gauw geregeld dus gingen we weer op pad. We waren bijna in Naousa toen we bij een kruising een jeep tegenkwamen met zes mensen erin. De vier personen achterin bleken onze eigen makkers te zijn. Wat deden zij in deze jeep? Nou daar hoefden we niet lang op te wachten want we hoorden al gauw dat ze hun autootje langs de kant van de weg hadden moeten zetten vanwege een lekke band. Grote hilariteit natuurlijk maar zij zaten er maar mooi mee.

In Naousa besloten we dan als troost met z'n allen iets te gaan eten. Dit lieten we ons prima smaken want we hadden ondertussen allemaal best wel trek gekregen. De boys stapten hierna op de bus naar "huis" en wij liepen nog even wat door de straatjes van dit dorp. Goh, dat zag er allemaal hartstikke leuk uit.

Hierna tuften we weer terug naar Páros waar we nog even over de boulevard liepen en een milkshake nuttigden. Hierna brachten we de brommertjes terug en gingen we terug naar de Zwerver.

Het eten van vandaag stelde niet veel voor, maar was wel lekker. Hierna namen we nog een cocktail in één of andere bar en om een uur of één lag ik in mijn kooi.

Join TravBuddy to leave comments, meet new friends and share travel tips!
Lévkai
Lévkai
Lévkai
Lévkai
Lévkai
Lévkai
Lévkai
Lévkai
Lévkai
Lévkai
Lévkai
Lévkai
Uitzicht onderweg
Uitzicht onderweg
Uitzicht onderweg
Uitzicht onderweg
Uitzicht onderweg
Uitzicht onderweg
Naousa
Naousa
Naousa
Naousa
Lekker de wind door je haren
Lekker de wind door je haren
Paros
photo by: Stigen